Detail kurzu

Škola kvietkovania v Košiciach

OZ Tvorivá dielňa

Popis kurzu

Máme radi kvety. Od zimy do jari a opäť do zimy a stále, veľké, malé, farebné. Kvety na oslavy, príležitosti, alebo len tak kytice pre vlastné potešenie. Preto sme pre Vás pripravili ŠKOLU KVIETKOVANIA V KOŠICIACH. Prvé podujatia sme už vytvorili. Tu je malá ochutávka pre oči s termínmi. Lektorkou je pani Lenka Blašková z Bratislavy – Kvietkovanie Lenka. Blašková. Tešíme sa na kvietkovanie s Vami.Tešíme sa na tvorenie kvietkov z papiera, foamiranu či látok s Vami.

Obsah kurzu

Projekt sme nazvali školou, prerože sa stretneme viackrát a to s rôznymi materiálmi:

8.6.2019 – Papierové kvietky I. sa koná doobedu a Kvietky z Foamiranu sa konajú v ten istý deň po obede. 6.7.2019 – Ruža – kráľovná kvetov sa koná doobedu a Kvietkovanie a kvietky II. pre pokročilé sa konajú v ten istý deň po obede, 27.7.2019 – podľa záujmu pripravujeme látkové kvety. 3.8.2019 – podľa záujmu pripravujeme kombináciu a refresh všetkých zručností získaných v škole kvietkov.

Účasť prosím potvrďte uvedením ZÚČASTNÍM SA na konkrétne podujatie. Napíšeme Vám správu. Počet účastníkov na jednom workshope max. 10 osôb. PODUJATIE JE PREZENTOVANÉ NA: https://www.facebook.com/…22391635668/ Alebo nám napíšte správu prostredníctvom formulára na tejto stránke.

Cieľová skupina

Hľadáte nové pracovné uplatnenie či rozvoj svojho kreatívneho uplatnenia či obchodu? Máte radi kreatívne materiály? Učarovali Vám nežné kvietky a ich výroba a následné použitie do dekorácií, scrapbookingových projektov, dekorácií, mydlových kytíc. Všestranné využitie a jedinečný kurz v Košiciach s lektorkou z Bratislavy.

  • záujemcovia o tvorenie kvetov z materiálov: papier, látka, foamiran,
  • dekoráteri, aranžéri, stylisti,
  • záujemcovia o cardmarking a scrapbooking – doplnkové dekorácie na dotvorenie výsledného diela.
Poznámka k cene

40 EUR/osoba/ kurz

Hodnotenie




Organizátor