Detail kurzu

You Tube - videomarketing pre akýkoľvek druh podnikania

TheBestVideo

Popis kurzu

Cieľom kurzu je vysvetliť klientovi postup, ako vytvoriť jednoduché marketingové video a akým spôsobom využiť stránku youtube.com na propagovanie svojho výrobku alebo služby a nastaviť reklamnú kampaň tak, aby oslovila čo najväčšie množstvo potencionálnych klientov.

Obsah kurzu

V prvej časti kurzu si povieme, ako nakrútiť jednoduché video propagujúce náš produkt, od jednoduchého scenára, až po kompletnú postprodukciu. V ďalšej časti si predstavíme stránku youtube.com a vysvetlíme si, ako umiestniť naše video na tomto druhom najväčšom vyhľadávači na svete. Ďalej si detailne rozoberieme postup, ako naše video podporiť reklamnou kampaňou tak, aby sa k nemu dostalo čo najviac našich budúcich klientov. Venovať sa budeme aj spôsobom, ako analyzovať sledovanie nášho videa a tiež ako video zdielať a propagovať na sociálnych sieťach.

Cieľová skupina

Kurz je určený všetkým pracovníkom na PR oddeleniach, zamestnancom na oddeleniach komunikácie s klientom, pracovníkom v reklamných agentúrach, ľudom zaoberajúcich sa mediamarketingoma online propagáciou, živnostníkom, ktorí sa o propagáciu svojich služieb starajú individuálne a ect. ect.

Kontaktná osoba

Ing. Milan Sedláček
+421 910 712 138
sedlacekmilan@gmail.com

Hodnotenie




Organizátor