Detail kurzu

Príprava na skúšky Diploma in Financial Reporting (DiplFR)

Educat Service s.r.o.

Popis kurzu

Diploma in Financial Reporting (skr. DipIFR) je medzinárodná kvalifikácia vyvinutá medzinárodnou asociáciou ACCA (angl. Association of Certified Chartered Accountants), čo je najväčšia medzinárodná profesná organizácia združujúca ekonómov, účtovníkov a finančníkov. Kvalifikácia DiplFR pozostáva len z jednej skúšky výlučne zameranej na finančné účtovníctvo a výkazníctvo podľa medzinárodných účtovných štandardov IFRS.

Obsah kurzu

Kurz je sústredený na riešenie prípadových štúdií, ktoré pokrývajú rôzne oblasti  IFRS. Ide najmä o prípadové štúdie skúškového typu, pomocou ktorých sa ozrejmujú rôzne aspekty štandardov IFRS. Používame kvalitné certifikované materiály.

Kurz je vedený skúseným lektorom, interaktívnym spôsobom, navyše s množstvom starostlivo vyberaných ilustratívnych príkladov pre jednoduchšie pochopenie zložitej problematiky.

Kurz poskytujeme primárne v anglickom jazyku, nakoľko samotná skúška je v angličtine.

Cieľová skupina

·      Účtovníci v medzinárodných spoločnostiach

·      Finanční riaditelia 

·      Audítori a asistenti audítora

Certifikát Cerifikát po úšpešnom vykonaní skúšky Poznámka k cene

Toto školenie sa dá objednať ako kurz na mieru pre firemnú skupinu v počte od 5 do 20 účastníkov za cenu 750 EUR bez DPH za jeden školiaci deň, v rozsahu 9-12 školiacich dní. V prípade, ak ste firemný klient nad 5 osôb, uveďte to do poznámky v objednávke.

Hodnotenie




Organizátor