Detail kurzu

AKO PREDÁVAŤ V ČASE KRÍZY.... alebo nemôžeme riadiť smer vetra, ale môžeme prispôsobiť plachty...vstupná diagnostika ZADARMO

BS Partner, s.r.o.

Popis kurzu

Business raňajky – je nám cťou pozvať všetkých Vás, ktorí máte záujem zvýšiť predaj v maloobchode a dozvedieť sa viac o doposiaľ nevyužívaných príležitostiach na zvýšenie predaja na jesenné business raňajky.

Kúpyschopnosť obyvateľstva neustále klesá, zákazníci menej nakupujú a každé svoje nákupné rozhodnutie dôkladne prehodnocujú. Marže obchodov klesajú a veľa z nich zachraňujú od straty a následného zatvorenia len predaje pred blížiacimi sa Vianocami.

Súčasné podmienky na trhu nezmeníme, ale môžme im prispôsobiť predaj.

Obsah kurzu

Cieľom podujatia je ukázať ako zostať konkurencie schopný a zabezpečiť rast predaja aj v dnešných časoch, ktoré su na predaj veľmi náročné. Účastníci pochopia, aké ešte existujú nevyužité príležitosti a dozvedia sa ako je možné predaj aktívne riadiť.

8:00 – 8:30 – registrácia, raňajky, predstavenie 8:30 – 9:30 – AKO PREDÁVAŤ V ČASE KRÍZY… alebo nemôžete riadiť smer vetra, ale môžete prispôsobiť plachty 9:30 – 10:00 – diskusia od 10:00 – individuálne stretnutia v prípade záujmu, dohodnutie termínov bezplatnej vstupnej diagnostiky

Exkluzívnym benefitom pre účastníkov je:

  • *vstupná diagnostika možností zvýšenia predaja *priamo na jednej z Vašich predajní v trvaní 30 minút ZADARMO (v prípade mimobratislavských predajní budú fakturované náklady na dopravu)
  • zľava na vzdelávacie podujatia vo výške 30%

Cena 15 + DPH. V cene je zahrnutý raňajkový raut.

Cieľová skupina

Majitelia maloobchodov, manažéri maloobchodných predajní a vedúcich predajní, ktorí chcú aj napriek kríze predávať viac a plne využívať svoj potenciál k rastu.

Kontaktná osoba

Ing. Miriam Wagnerová
+421 2/526 354 59
info@bspartner.sk

Hodnotenie




Organizátor