Detail kurzu

Večerný kurz angického jazyka pre vyššie pokročilých (L4A) od 16.1.2013

CANADIAN BILINGUAL INSTITUTE, s.r.o.

Popis kurzu

Kurz Všeobecná angličtina sa zameriava na zložitejšie jazykové stavby.Študenti môžu jednoduchšie porozumieť posluchovým aktivitám,ktoré sa zameriavajú na rady v rôznych životných situáciách,prí­behy.Texty sú autentické,obyčajne z kníh,novín alebo internetu. Kľúčovou časťou knihy je najmä podrobnejšia slovná zásoba, a týka sa tém,ktoré boli už v predchádzajúcich úrovniach spomenuté.Pokrýva veľa frázových slovies,ustálených slovných spojení a jazykové zvláštnosti. V písaní sa precvičujú texty, s ktorými sa stretneme v bežnom živote,ako prihláška do zamestnania,re­klamné texty a pod. Výučba prebieha z prvej polovice knihy.

Počas kurzu študenti absolvujú dva testy tzv. Midterm a Final test, vďaka ktorým môžu monitorovať vlastný pokrok, zvládnutie učiva, atď. Po úspešnom absolvovaní kurzu, od nás obdržíte certifikát v prípade, ze účasť na kurze je min. 80% a výsledky z oboch testov min.70%. Certifikát zodpovedá úrovni Introduciton to the C.E.F. B2.

Obsah kurzu

Kurz prebieha 2krát týždenne, 120 min./deň, Celkom 48×60 min. alebo 64×45min.

Dni výučby: Utorky a Štvrtky, od 19.00 hod. do 21.00 hod., kurz trvá 3 mesiace

Kurzy prebiehajú v našich priestoroch na Obchodnej ulici (možnosť dopravy – električka č. 2,5,8 priamo na Obchodnú, autobusom č. 31, 34, 39, 94 na Námestie 1.mája alebo na Kollárovo námesite autobusom č. 80, trolejbusom č. 206, 207, 208 a 212).

Cieľová skupina

široká verejnosť

Viac informácií o kurzoch nájdete na našej stránke www.cbi.sk, alebo priamo získate prostredníctvom e-mailu cbi@cbi.sk

Certifikát Certifikát CBI zodpovedajúci príslušnej úrovni podľa C.E.F. Poznámka k cene

5% zlava v prípade držby karty ISIC, Euro26 alebo Sphere Card, 10% VIP Sphere Card, Student Sphere Card alebo pre pokračujúcich študentov

Kontaktná osoba

Henry Silva
02/52922384 alebo 85
cbi@cbi.sk

Hodnotenie




Organizátor