Detail kurzu
Požiadavky normy ISO 22000 na systémy manažérstva bezpečnosti potravín (SMBP)
TÜV NORD Slovakia, s.r.o.
Popis kurzu
oboznámiť účastníkov kurzu s požiadavkami normy EN ISO 22000 na SMBP a podmienkami certifikácie podľa uvedenej normy
Obsah kurzu
výklad požiadaviek normy EN ISO 22000, hodnotenie SMBP pri certifikácii podľa uvedenej normy, SMBP a požiadavky potravinárskych predpisov SR, praktické cvičenie, prípadové štúdie, záverečný skúšobný test pre účastníkov, ktorí sú internými audítormi podľa normy EN ISO 19011…
Cieľová skupina
pracovníci potravinárskeho priemyslu
Kontaktná osoba
Magda Belovičová
+421 2/534 163 80
mbelovicova@tuvnord.sk
Hodnotenie
Organizátor
Podobné kurzy
podľa názvu a lokality