Detail kurzu

KURZ PRÍPRAVY NA SŠ, VŠ (animovaná tvorba, dizajn, architektúra...) úspešnosť kurzu je nad 90%

VYTFIT kurzy kreslenia, maľovania

Popis kurzu

Cieľom kurzu je prakticko- teoretická príprava na stredné a vysoké školy s výtvarným zameraním, alebo školy, kde je preukázanie talentu súčasťou skúšky: animovaná tvorba, grafický, priemyselný a módny dizajn, architektúra, …atď. Kurz prebieha formou lekcii,súčasťou ktorých je aj výber domácich prác, príprava a zhotovenie vlastného portfólia

Obsah kurzu

10 týždňový kurz, 2× 60min, (3 vyuč. hodiny), 1× do týždňa, 4–6 osôb v skupine)

Program kurzu

  • Program kurzy prípravy na prijímacie, talentové skúšky zahŕňa prakticko-teoretickú prípravu zameranú na zdokonaľovanie úrovne kresliarskych a maliarskych zručností (na zvládnutie anatómie, proporcií, perspektívy, so zameraním na rozvoj výtvarnej pamäte, maliarskej citlivosti, kreativity a schopnosti vyjadriť adekvátnou formou vnútorné obsahy).
  • Účastník dostáva v priebehu kurzu stručné, s témou súvisiace textové prílohy (mimo odporúčanej literatúry), ktoré konfrontuje s fotodokumen­táciou.
  • Okrem jeho tvorivých aktivít v rámci výuky sa počíta aj so samostatnou prácou na domácich zadaniach, popr. vlastnom projekte.
  • Program prípravy je flexibilný, prispôsobený úrovni, individuálnym potrebám a špecifikám talentu uchádzača, s ohľadom na kritériá školy a zvoleného odboru, na ktorý sa hlási.
  • Súčasťou kurzu je výber a selekcia prác, vrátane domácich a príprava vlastného portfólia )
  • Kurz sa môže stať ideálnym motivačným priestorom a zároveň pomocníkom pre hľadajúcich, ktorí sa dosiaľ nerozhodli pre študijný program najvhodnejší pre rozvoj ich talentu.

Cena 10 týždenného kurzu „Príprava na talentovky“ je 219,9 €/osoba. Cena zahŕňa komplet materiál a pomôcky. (Podrobnosti o priebehu, dochádzke, cene, atď. sú uvedené na stránkach www.vytfit.sk

Cieľová skupina

Kurz je určený pre záujemcov(od 9 do X rokov)o štúdium na stredných a vysokých školách s výtvarným zameraním, alebo školách, kde je preukázanie talentu súčasťou skúšky.

Poznámka k cene

V cene je zahrnutý komplet materiál a pomôcky, netreba si nič nosiť

Hodnotenie




Organizátor