Detail kurzu

Výroba kancelárskych pečiatok - Školenie

Pavel Vantuch - PALCOM

Popis kurzu

Chcete si založiť vlastný podnik alebo rozšíriť služby Vašej existujúcej firmy?Chcete sa naučiť umenie výroby kancelárskych pečiatok a stať sa odborníkom v tejto oblasti? V tom prípade ste na správnom mieste! Naše školenie je zamerané na poskytnutie širokého spektra znalostí a zručností, ktoré potrebujete na úspešné začatie svojej vlastnej pečiatkárskej firmy alebo rozšírenie svojich zručností v oblasti pečiatok vo Vašej firme.

Obsah kurzu

Čo vás čaká počas kurzu?

  1. Technické zručnosti s laserovým strojom: Naučte sa pracovať s najmodernejšími technológiami v oblasti výroby pečiatok. Získajte praktické skúsenosti s obsluhou a údržbou laserového stroja na výrobu stočku , štítkov , gumiek s potlačou a zaručte si precízne výsledky.

  2. Marketing a propagácia: Objavte tajomstvá úspešného marketingu a propagácie vašich pečiatok. Získajte znalosti o online a offline stratégiách, ktoré vám pomôžu efektívne osloviť vašu cieľovú skupinu a získať nových zákazníkov.

  3. Hľadanie obchodných partnerov: Naučte sa identifikovať a naviazať vzťahy s potenciálnymi obchodnými partnermi a distribútormi. Získajte nápady a stratégie na budovanie dlhodobých obchodných vzťahov, ktoré podporia rast vášho podnikania.

  4. Práca v grafickom softvéri: Získajte praktické skúsenosti s používaním grafického softvéru na návrh a dizajn pečiatok. Naučte sa vytvárať originálne a atraktívne dizajny, ktoré budú zaujímať vašich zákazníkov a stanú sa vizitkou vášho podnikania.

Po absolvovaní nášho kurzu budete mať všetky potrebné nástroje a znalosti na to, aby ste sa stali úspešným podnikateľom v oblasti výroby kancelárskych , alebo aj iných pečiatok. Pridajte sa k nám ešte dnes a začnite svoju cestu k úspechu!


Certifikát Absolvent školenia obdrží certifikát o absolvovaní školenia Poznámka k cene

Niesme platcami DPH

Kontaktná osoba


0950781711
info@palcom.sk

Hodnotenie




Organizátor