Detail kurzu

Pozitívne myslenie a sebamotivácia

BPM Slovakia, s.r.o.

Popis kurzu

Pozývame Vás na kurz, na ktorom spoznáte základné východiská a výhody pozitívneho myslenia na Vaše fyzické a duševné zdravie, medziľudské vzťahy a prácu. Prostredníctvom rôznych zážitkových metód nájdete nové spôsoby ako si zvýšiť mieru spokojnosti a optimizmu a ako ich zapojiť do každodenného života. Zároveň si identifikujete vlastné zdroje energie, urobíte rozbor Vašich silných stránok a talentov a nájdete prípadné rezervy, ktoré vyžadujú pozornosť. Nakoniec si na základe analýz naplánujete zmeny na posilnenie sebamotivácie a starostlivosti o seba samého.

Obsah kurzu

1. Pozitívne myslenie, osobné šťastie a pohoda.

- starý a nový prístup vnímania spokojnosti,

- východiská a výhody pozitívneho myslenia,

- benefity pozitívneho prístupu v pracovnom procese.

2. Sedem modelov správania, ktoré vedú k spokojnosti a napĺňaniu cieľov.

3. Sebahodnotenie s pozitívnou spätnou väzbou.

4. Ako motivovať samého seba a prekonať stratu motivácie a prokrastináciu.

5. Interaktívne techniky na zvýšenie miery spokojnosti a optimizmu.

Cieľová skupina

Všetci, ktorí chcú:

- odkryť zdroje svojej sily,

- postaviť sa obavám,

- budovať a udržať si zdravé vzťahy,

- nadobudnúť duševnú pohodu,

- posilniť zdravé sebavedomie.


Tento kurz sme pripravili tak, aby bol praktický a reflektoval Vaše aktuálne potreby a otázky. Najviac si zo stretnutia odnesú tí, ktorí nechcú len počúvať, pretože nejde len o prednášku. Kurz  je vedený interaktívnym spôsobom (mix teórie a cvičení). Pracujeme v uzatvorených skupinách, čo znamená, že z podujatia sa nezhotovuje záznam a nesprístupňuje sa verejnosti.

Na to, aby ste sa ho mohli zúčastniť z pohodlia Vášho domova alebo kancelárie budete potrebovať internetové pripojenie a počítač. Začíname o 10.00 hod. Plánované ukončenie kurzu je o 14:00 hod. 

Každý účastník svojou účasťou získa pracovné materiály (prezentáciu). Organizačné a prístupové informácie do našej školiacej miestnosti Vám zašleme 24 hodín pred začatím podujatia.



Povedali ste o kurze (vyberáme z Vašich dotazníkov):

"Z môjho pohľadu bol kurz pre mňa prínosný, odniesol som si odtiaľ užitočné myšlienky a rady aj do ďalších dní. Zanechalo to vo mne pozitívnu odozvu a kurz by som určite odporučil ďalej. Považujem tento kurz za vhodný ako pre mladých ľudí tak aj pre starších, pretože každý si z neho odnesie niečo užitočné pre seba. Po kurze je človek motivovaný prehodnotiť  svoj pohľad na veci. Ďakujem krásne za príležitosť účasti na kurze."

Certifikát Absolvovaním tréningu získa každý účastník certifikát, ktorý vydáva spoločnosť BPM Slovakia s.r.o., ihneď po ukončení na mieste konania tréningu.

Kontaktná osoba


0905172880
bpm@bpm-educat.com

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať