Detail kurzu

Popis kurzu

Pripojte sa k nášmu unikátnemu kurz tréningu pamäti, kde vám pomôžeme zlepšiť a udržať vašu mentálnu ostrosť. Využite kurz kde sa naučíte osvedčené techniky a cvičenia na tréning pamäti. kurz trvá jednu hodinu, a potom sa budú kurzy konávať pravidelne každých 14 dní. Nezmeškajte túto príležitosť zlepšiť svoju pamäť a užiť si plnohodnotný a aktívny život. 

Obsah kurzu

Na našom kurze tréningu pamäti venujeme veľkú pozornosť pravidelnosti cvičenia, pretože je to kľúčový faktor na stabilizáciu a udržanie dobrých mozgových funkcií čo najdlhšie. Skrz cvičenia a techniky tréningu pamäti sa budeme snažiť udržiavať a rozvíjať vašu pozornosť, orientáciu, schopnosť rozprávať a vyjadrovať myšlienky, čítať, písať, zapamätať si informácie, rozmýšľať a prejavovať kreativitu. Kurz je zábavný a nebudeme nikoho skúšať ani hodnotiť. Na záver sa budeme relaxovať pomocou arteterapeutických prvkov, aby sme udržali vitalitu a zdravie mysle. Pripojte sa k nám a zažite tento kurz plný zábavy a prospešných cvičení pre vašu pamäť.

Cieľová skupina

Pre všetkých vitálnych seniorov, ako aj pre tých s obmedzeným pohybom alebo prednosťou trénovať v pohodlí domova, máme individuálne riešenie. Naša lektorka je pripravená prísť a venovať sa vám v pohodlí vášho domova, prispôsobiť sa vašim potrebám a poskytnúť vám odbornú starostlivosť. Nezabudnite, že starostlivosť o svoju myšlienkovú kondíciu je rovnako dôležitá ako o telo. Príďte sa k nám naučiť nové techniky tréningu pamäti a udržujte si vitalitu a energiu aj v neskoršom veku! Tešíme sa na vás!

Povedali o nás:
Hanka Horváthová, Piešťany: Super, super, super... lepšie sa to ani povedať nedá
Vierka Kubicová, Piešťany: Bodaj by sa to častejšie opakovalo. Výborné cvičenia, páči sa mi to veľmi, aj tie cvičenia s loptičkami na začiatku, bolo to veľmi príjemné
Božka Chalásová, Krakovany: Vydarená akcia, super ľudia, super lektorka, teším sa nabudúce
Anka Folajtárová, V. Orvište: vynikajúci projekt pre nás dôchodcov, je to úžasné. Aj sme si porozmýšľali, veľa sme sa nasmiali. Určite prídem zase.
Mária Čechvalová, Ostrov: Trénujem pamäť už zopár týždňov a vidím, že si jednoduchšie viem spomenúť, čo som chcela, kam som išla a podobne. Odporúčam

Poznámka k cene

cena je za 1hodinu, lektor, materiál na tvorbu, zapožičanie pomôcok na cvičenie, pitný režim

Kontaktná osoba


0905590617
cernokovaeva@azet.sk

Hodnotenie




Organizátor