Detail kurzu

Špeciálny balík- Kozmetik-Kozmetička + 5 doplnkových kurzov

Marta Gažovičová - školiace stredisko Klenot

Popis kurzu

Kurz je akreditovaný MŠ, výučba prebieha prezenčnou formou a individuálnym prístupom. Cieľom kurzu je získať kvalifikáciu v odbore Kozmetika a robiť Vašu vysnívanú prácu. Výhodou tohto balíka je, že okrem klasickej výučby, máte v cene aj doplnkové kurzy- Laminácia obočia, Lash lifing+botox, Lepenie umelých rias 3D technikou, Gua sha masáž, Liftingová masáž.Keď máte tieto kurzy nadstavbového vzdelania už v balíku s kozmetickým kurzom, ušetríte až 150.-euro.

V našom školiacom stredisku si môžte dohodnúť INDIVIDUÁLNE TERMÍNY nástupu do kurzu,aj termíny výučby, môžte si zladiť Vaše pracovné a ostatné povinnosti s výučbou v kurze.Na praktický nácvik je potrebné si nosiť modelky.

Kurz je určený pre osoby od 18 rokov s ukončeným  minimálne  stredoškolským vzdelaním. Ľudia so základným vzdelaním nemôžu kurz absolvovať.


Obsah kurzu

Absolvent vzdelávacieho programu pozná anatómiu kože, hygienu a epidemiológiu, prevádzkový poriadok ,chémiu kozmetických prípravkov, dermatológiu, choroby kože a kozmetické chyby, kozmetiku, technológiu .Ovláda pracovné postupy pri diagnostike pleti, starostlivosti o jednotlivé typy pleti ,masáži pleti, čistení pleti, používaní kozmetických prípravkov,depilácii,líčení,úprave a farbení obočia, farbení rias. Je zručný v používaní nástrojov a prístrojov potrebných pri práci v kozmetickej prevádzke. Je schopný poskytovať klientovi odborné poradenstvo .Vie použiť estetickú úpravu pleti ako súčasť celkovej starostlivosti o harmonickú osobnosť. Rozsah vzdelávacieho programu je 450 školských hodín, z toho je 170 hodín teória a 280 hodín praktický nácvik. Metódy výučby- prednášky a diskusie, praktické cvičenia a odborný výcvik v osvojovaní si techník v kozmetickej starostlivosti. V tomto špeciálnom balíku sa účastníci naučia metódy Laminácie obočia, Lash liftingu + botoxu na riasy, Lepenia umelých rias 3D technikou, Masáže gua sha a Liftingovej masáže, po teoretickej aj praktickej stránke.

Ak chcete byť dokonalými odborníkmi v kozmetickej oblasti, vyberte si tento balík a budete ovládať všetky klasické, ale aj moderné postupy v novodobej kozmetike, čo Vám prinesie veľa klientov a máte to za zvýhodnenú cenu.

Cieľová skupina

Kurz je určený pre osoby so záujmom získať odborné vedomosti a praktické zručnosti potrebné pre výkon činnosti Kozmetik-Kozmetička a chcú sa v tomto odbore zamestnať alebo otvoriť si živnosť.

Tento balík je určený pre samoplatcov, nie pre ľudí, ktorí sú cez REPAS !

Certifikát Osvedčenie Poznámka k cene

v cene je zahrnutá celá výučba,skriptá,poradenstvo aj po skončení kurzu

Hodnotenie




Organizátor