Detail kurzu

Coaching in Motion - workshop s Dr. Petrom Szabó zo Švajčiarska, medzinárodným master koučom

Co/Man, 1. systemická, spol. s r. o.

Popis kurzu

Počas workshopu zažijete osviežujúce formy Brief Coachingu, ktoré sa dejú inak než sediac v kreslách.

Obsah kurzu

Koučovanie sa nemusí diať len sediac v kreslách. Občas môže byť veľmi plodné a efektívne kombinovať koučovací rozhovor s nejakou formou pohybu. Počas tohto 1-dňového workshopu budete mať možnosť zažiť a experimentovať s rozličnými jednoduchými formami dodávania inej dimenzie k vášmu koučovaniu.

Môžete pozvať vášho klienta preskúmavať jeho pokrok postaviac sa a pohybujúc sa pozdĺž stupnice na podlahe, vrátane viacerých dimenzií uvedomovania si tela. Môžete pozvať vášho klienta preskúmavať viacero možností prostredníctvom súvislostí medzi rozličnými miestami v miestnosti a väčšou nápaditosťou pri vytváraní ďalších riešení. Môžete sa jednoducho prechádzať s klientom a objavovať dodatočné informácie, ktoré sa vynárajú počas cesty a môžu slúžiť ako vítaná metafora pre nové idey a perspektívy.

Workshop je vysoko interaktívny a budete z neho odchádzať s ešte väčším počtom podnetov, ako môžete byť pri koučovaní užitoční svojim klientom či spolupracovníkom.

Cieľová skupina

Manažéri všetkých úrovní, členovia riadiacich a dozorných orgánov spoločností, HR manažéri a špecialisti, koučovia, vzdelávači, lektori, záujemcovia o koučovanie.

Certifikát Bez osvedčenia. Poznámka k cene

Cena pre absolventov kurzov SMaK a Brief Coaching PURE 250 EUR + DPH, pre non-profit sektor 150 EUR + DPH.

Kontaktná osoba

PhDr. Klára Giertlová, PCC (ICF)
+421 48/423 16 72
info@kouc.sk

Hodnotenie




Organizátor