Detail kurzu

Celodenná prezentácia "Tao joga v tradingu"

ABAS FX, s.r.o.

Popis kurzu

Ak sa chcete dozvedieť niečo viac o Tao joge, ak chcete urobiť niečo naozaj prospešné pre svoje zdravie, ak si chcete predĺžiť mladosť, zachovať zdravie a pritom mať pod kontrolou svoju náladu, tak Tao joga je pre Vás tá správna voľba.

Navyše, ak sa venujete alebo chcete venovať obchodovaniu na burze, dozvedieť sa niečo o fungovaní vlastného mozgu a príčinách, prečo niekedy robíme veci práve tak, ako robíme a navyše sa dozvedieť niečo o sebe samom, svojou účasťou na celodennej prezentácii TAO jogy si zvýšite šancu na úspech nielen pri obchodovaní.

Obsah kurzu

1. Systém TAO Jogy – úvod Ako mi joga pomôže zvládnuť moje emócie? Ako Tao joga zlepší moje výsledky v tradingu? 2. Systém TAO Jogy – masáž abdomenu Ako masážou dokážem harmonizovať svoj fyzický, duševný a mentálny stav? Naozaj stačí 15 minút rannej masáže zabezpečiť celodennú pohodu v tradingu? 3. Systém TAO Jogy – vnútorný úsmev Prečo sa mám venovať svojim vnútorným orgánom? Prečo sa usmievať, keď mám zlú náladu? 4. Systém TAO Jogy – liečivé zvuky Ako môžu zvuky ovplyvniť môj život? Kde miznú negatívne emócie? 5. Ako nájsť svoju komparatívnu výhodu Aký vplyv má poradie narodenia na náš život? Prečo sú prvorodení úspešnejší? Záleží aj na pohlaví, alebo len na poradí? 6. Prečo nestačí byť expertom, ale treba byť profesionálom Prečo by mi nemalo stačiť to, čo už viem? Ako sa stanem zo stratového amatéra ziskovým profesionálom? Prečo sa experti vždy mýlia? 7. Ľudský mozog, behaviorálne financie a trading Ako to, že zlyháva racionálne rozmýšľanie? Ako funguje systém odmeny a trestu? Prečo sú trhy vysoko iracionálne a my sa necháme skoro vždy oklamať?

Cieľová skupina

Celodenná prezentácia TAO jogy v tradingu je vyvrcholením vzdelávania v rámci prvého polroka 2012. Preto sa okrem absolventov TAO tradingu môžete stretnúť aj s účastníkmi bezplatných webinárov a s účastníkmi WEB TAO Trading Junior – jar 2012, ako aj s ďalšími ľuďmi, ktorí aktívne využívajú nadobudnuté znalosti nielen v tradingu, ale aj v podnikaní a v osobnom živote.

TAO je filozofia života poskytujúca možnosť sebaovládania, ktoré je potrebné na trvalé a úspešné obchodovanie.

Je to praktický systém techník sebarozvoja a samoliečenia, zameraný na harmonický rozvoj v telesnej, duchovnej a mentálnej rovine. Energetické a meditačné praktiky pomáhajú rozvíjať telesnú energiu, uvoľňovať napätie, zlepšovať zdravie, naučiť sa sebaobranu a samoliečenie.

Kontaktná osoba

Ing. Anton Bittner, MBA
+421 903 203 930
abasfx@abasfx.sk

Hodnotenie




Organizátor