Detail kurzu

Popis kurzu

Majstri a vedúci výroby v súčasnosti čoraz viac pociťujú stres vznikajúci na jednej strane v dôsledku tlakov, ktoré na nich vyvíja manažment, a na strane druhej v dôsledku zvyšujúcich sa očakávaní zamestnancov – ich podriadených. Musia zabezpečovať včasné dodávky, lepšiu kvalitu a vyššiu efektívnosť. Zároveň sa však musia zaoberať i osobnými problémami a pracovnou legislatívou.

Náš kurz „Vodcovské zručnosti pre prax" je praktickým programom vytvoreným tak, aby majstrovi, resp. vedúcemu výroby pomáhal pracovať s ľuďmi a prostredníctvom ľudí dosahovať neustále sa zlepšujúce výsledky a spokojnosť zákazníkov.

Po skončení tohto 30-hodinového, z 10-ich stretnutí pozostávajúceho kurzu budú majstri, resp. vedúci výroby vedieť stanovovať a dosahovať ciele v oblastiach zlepšovania produktivity, kvality, kontroly nákladov a dodržiavania dodacích termínov – to všetko prostredníctvom vedenia a usmerňovania činnosti svojich podriadených, zabezpečujúc súčasne ich bezpečnosť a rozvíjajúc ich participáciu a podporu. Po preštudovaní si materiálov, absolvovaní stretnutí a splnení pridelených úloh by účastník mal byť schopný dosahovať výkonové ciele opísané na nasledujúcich stranách.

Obsah kurzu

STRETNUTIE 1 – ÚSPEŠNÝ VODCA

STRETNUTIE 2 – ZLEPŠOVANIE PRODUKTIVITY, VÝROBNEJ KAPACITY A ELIMINOVANIE PLYTVANIA

STRETNUTIE 3 – CHÁPANIE ĽUDÍ, MOTIVÁCIE A VÝKONU

STRETNUTIE 4 – EFEKTÍVNA KOMUNIKÁCIA

STRETNUTIE 5 – TÍMOVÝ PROCES ZLEPŠOVANIA A ZABEZPEČOVANIE KVALITY

STRETNUTIE 6 – VEDENIE PRÍKLADOM, BUDOVANIE TÍMU A MAPOVANIE PROGRESU POMOCOU GRAFOV, SCHÉM A DIAGRAMOV

STRETNUTIE 7 – TRÉNING A DELEGOVANIE

STRETNUTIE 8 – VŠESTRANNÉ VEDENIE, KONFRONTOVANIE, KORIGOVANIE A RADENIE

STRETNUTIE 9 – ZAISŤOVANIE BEZPEČNOSTI PRI PRÁCI, PODÁVANIE SPRÁV A PREZENTOVANIE NÁPADOV

STRETNUTIE 10 – VEDENIE SAMÉHO SEBA, OSOBNÉ ROZHODOVANIE SA A ODDANOSŤ VECI

Cieľová skupina

Účastníci – môžu byť novými alebo i ostrieľanými majstrami, resp. vedúcimi – z malých alebo väčších firiem. Všetci majú obvykle rovnaké ciele – byť spôsobilejší – profesionálnejší – a efektívnejší.

Kontaktná osoba

Alena Múčková
+421 2/682 036 82
alena.muckova@paneurouni.com

Hodnotenie




Organizátor