Detail kurzu

Program PROFESSIONAL

HCA Slovakia

Popis kurzu

Chcete mať stabilnú a ziskovú firmu, ktorá zvláda nástrahy rýchleho rastu?
Staňte sa aj vy profesionálom v riadení firmy.

Chcete lepšie zvládať vašich zamestnancov, aby ste mali dostatok času na rodinu a koníčky? Ak chcete, aby vaša firma trvalo rástla, bezpečne zvládla nástrahy rýchleho rozvoja a aby sa vytúžená expanzia nezmenila na katastrofu, musíte ju na to pripraviť a stále ju vylepšovať. Štýl práce šéfa a všetkých jeho ľudí sa musí meniť s tým, ako firma rastie. 

Obsah kurzu

Viesť málo zorganizovanú firmu znamená neustály boj, je to stresujúce a po čase to môže viesť k pocitu vyhorenia, finančným škodám alebo strate rodiny a zdravia. Mnoho firiem nerastie iba preto, lebo ich majitelia sa boja, že by väčšiu firmu nezvládli. Ich firma im visí ako kameň na krku. Majiteľ nemá byť chorý, nešťastný a bez rodiny! Má byť zdravý, bohatý a má mať čas na svoje koníčky a rodinu.

Absolvujte študijný Program PROFESSIONAL, kde získate obrovské množstvo praktických informácií. Školenia sú zostavené tak, aby ste sa ich mohli zúčastniť popri svojej práci. Od vás sa vyžaduje vyčleniť si 3 dni každý mesiac po dobu jedného roka.

Program je určený tým, ktorí chcú nastaviť firmu tak, aby mala všetko, čo jedna poriadna firma má mať a stala sa takou, o akej vždy snívali. Ak je vybudovaný dobrý systém, tak je firma plne funkčná aj bez prítomnosti majiteľa, je vždy zisková, má schopných a samostatných ľudí a je zorganizovaná tak, že produkcia hladko beží a efektívne dosahuje majiteľom stanovené ciele. „PROFESSIONAL“ je potrebný aj pre tých, ktorí sa pripravujú prevziať pozíciu majiteľa alebo riaditeľa a je potrebný aj pre vaše dospelé deti, ktoré pripravujete na prevzatie firmy.

Cieľová skupina

Program je určený pre majiteľov, riaditeľov firiem a ich nástupcov.

Hodnotenie




Organizátor