Detail kurzu

DARČEKOVÝ POUKAZ- Kurz kreslenia & maľovania/ Uľahčite si to darčekovým poukazom!

VYTFIT kurzy kreslenia, maľovania

Popis kurzu

(Prostredníctvom darčekovej poukážky máte možnosť kedykoľvek v roku obdarovať výtvarným kurzom svojich najbližších, partnera, partnerku, členov rodiny, priateľa, kolegu, obchodného partnera, alebo svojich zamestnancov.)

Obsah kurzu

Prostredníctvom darčekovej poukážky máte možnosť kedykoľvek v roku obdarovať svojich najbližších, partnera, partnerku, členov rodiny, priateľa, kolegu, obchodného partnera, alebo svojich zamestnancov.

  • Poukážku je možné vystaviť pre 1 osobu, pár, alebo skupinu, na jeden, alebo viac z ponúkaných kurzov.
  • Je možné zakúpenie všeobecnej poukážky (obdarovaný si sám vyberie z ponuky), alebo špeciálnej poukážky na konkrétny kurz
  • Ideálnym riešením získania poukážky, je jej osobné zakúpenie, po dohode priamo na kurzoch VytFit
  • Alternatívou je zaslanie poukážky zdarma.Postup je nasledovný: Krok 1- Kurz je potrebné uhradiť na účet VytFit: IBAN: SK89650000000­00020258463 BIC: POBNSKBA (ako účel platby uveďte Vaše meno). Krok 2- Po úhrade kurzu zašlite emailovú správu na adresu vytfit@vytfit.sk, ktorá bude obsahovať: v prílohe inform.výpis o bank. transakcii, v textovej časti správy:meno, priezvisko obdarovanej osoby a názov kurzu + kompletnú adresu osoby na ktorú sa poukážka pošle. Krok3- Poukážka bude doručená Slovenskou poštou od 1-do max 3 dní.
  • Po darovaní poukážky sa obdarovanému odporúča kontaktovať VytFit a sám si môže vybrať deň a čas začiatku kurzu, ktorý mu bude najviac vyhovovať
  • Poukážka je platná po dobu, ktorá je vpísaná na jej zadnej strane (obvykle 3– 4 mesiace od zakúpenia). Je to čas, do kedy môže obdarovaný kontaktovať VytFit a prihlásiť sa.

KONTAKT/ INFO: 0905114118

Hodnotenie




Organizátor