Detail kurzu

MINI VYTFIT - Kurzy kreslenia, maľovania pre deti & Prázdninový ateliér

VYTFIT kurzy kreslenia, maľovania

Popis kurzu

Rozvoj talentu, výtvarného cítenia a zručností pre deti od 9 rokov, schopné samostatnej práce bez sprievodu rodičov. Kurz je zameraný na objavovanie a experimentovanie s rôznymi výtvarnými materiálmi, tvorivými činnosťami, hry s farbami a tvarmi. Súčasťou kurzu je kreslenie, maľovanie obľúbených motívov, postáv, zvieracích a ľudských hrdinov. U starších je kladený dôraz na zvládnutie základov kreslenia a práce s farbou.

Obsah kurzu

(10 týždenný program,10 stret­nutí 1× týždenne, 2× 60 min., 4–7 osôb v skupine).

Rozvoj talentu, výtvarného cítenia a zručností pre deti od 9 do 15 rokov, schopné samostatnej práce bez sprievodu rodičov. Kurz je zameraný na objavovanie a experimentovanie s rôznymi výtvarnými materiálmi, tvorivými činnosťami, hry s farbami a tvarmi atd. Súčasťou kurzu je kreslenie, maľovanie obľúbených motívov, postáv, zvieracích a ľudských figúr. U starších je kladený dôraz na zvládnutie základov kreslenia a práce s farbou.

  • V rámci letných prázdnin (Júl – August) je možné pôvodne 10 týždňový kurz zredukovať na 1, alebo 2 týždne s intenzívnejšou dochádzkou (10, alebo 5 lekcii týždenne). O detailoch najbližšieho prázdninového kurzu sa prosím informujte cez kontaktný email, alebo telefonicky

Cena 10 týždenného kurzu MiniVytFit je 219,9 €/osoba.

(V cene je zahrnutý komplet materiál a pomôcky, rôzne druhy papiera, temperové, akrylové, olejové farby, farebné pastely, maliarske plátno, štetce, tuhy, rudky, kriedy, gumy, špachtle, médium, nepáchnuce riedidlo, podložka na kreslenie, maliarska lepenka a iný materiál).

Cieľová skupina

deti od 9 rokov

Hodnotenie




Organizátor