Detail kurzu

Hormonálna jóga - Aktivácia hormónov a čakier v praxi (praktický workshop)

Masérska škola Rege

Popis kurzu

Hormonálna jógová terapia je určená pre ženy, ktoré trpia neplodnosťou, nespavosťou, bolesťami hlavy, vysokým stresom, vypadávaním vlasov, symptómami menopauzy, bolesťami kĺbov, majú výkyvy nálad, sú precitlivené, pasívne agresívne, nemajú chuť na intímnosti. Jednoducho povedané hormonálna jógová terapianastolí pokoj na tele, mysli a aj na duši. Po cvičení všetko vo vás ožije.

Kurz NIE JE vhodný v týchto prípadoch: pokročilá endometrióza (krvácanie), tehotenstvo, veľké myómy, zvýšená činnosť štítnej žľazy, onkologické ochorenia, pri ktorých je nevhodné zvyšovať hormóny, zápal stredného ucha, tesne po operácii brušnej dutiny a tiež sa neodporúča cvičiť počas menštruácie, pretože cvičenie by ju predĺžilo.

Obsah kurzu

Naučíte sa súbor jógových cvikov, dychových cvičení, počas ktorých sa fyzické a energetické telo dostávajú znova do harmónie. Hormonálna jógová terapia aktivuje endokrinné žľazy, ktoré rozháňajú energiu správnymi kanálikmi do miest, v ktorých už dávno vyhasol oheň. A tým sa docieli, že niektoré ženy cvičením schudnú, iné môžu začať priberať, pretože majú energeticky podvyživené telo. Pozrieme sa spoločne na funkciu čakrového systému, ktorý harmonizuje energetické telo.

Ako BONUS sa naučíte tri spôsoby zharmonizovania čakier.

Cieľová skupina

ženy, menopauza, hormonálna jóga

Kontaktná osoba


+421 902 132 000
info@rege.sk

Hodnotenie




Organizátor