Detail kurzu

Ako vystupovať presvedčivo pre pokročilých

PDCS

Popis kurzu

Roky rozprávate na verejnosti. Hovoríte navonok či dovnútra firmy. Zvládli ste najhoršiu trému, viete si poradiť s časovým limitom, dokážete usporiadať obsah a najnutnejšie informácie, aby zaznelo, čo má. No možno ste skĺzli do formy, ktorá sa nerozvíja. Možno si pri počúvaní iných poviete – sú lepší. Možno vám nestačí povedať to povinné základné, cítite, že to chce viac.

Obsah kurzu

Tento kurz je určený pre ľudí so skúsenosťami s vystupovaním či diskutovaním a prednášaním, ktorí sa chcú posunúť o priečku vyššie. Už vedia, ako dať dokopy fakty a veľakrát prednášali na verejnosti, ale cítia, že by to chcelo viac tvorivosti alebo ešte jednoduchší jazyk alebo popracovať na presvedčivosti, zapamätateľnosti, správnom skrotení myšlienok či suverenite.

Začneme sústredením sa na obsah, ako ho  do svojho vystúpenia dostať tak, aby sme boli zapamätateľní. Potom prejdeme na formu, kde sa budeme venovať práci s hlasom, sami aj na príkladoch videí. V prvý deň ešte budeme hovoriť o stručnosti a vytiahnutí toho podstatného, formulovaní posolstiev. Na druhý deň prejdeme od prezentácie sólo na vystúpenia v diskusiách alebo s partnermi. Využijeme natáčanie na kameru a precvičovanie rôznych situácií, s ktorými sa môžete stretnúť a ako s tým naložiť - napríklad ako si udržať myšlienku, ako povedať niečo len veľmi krátko, ako čeliť skákaniu do reči a podobne. Budeme to robiť v rozhovoroch a simulovanej diskusii.

Príďte sa inšpirovať tými, ktorí to vedia a hľadajme spolu to správne korenie vašich vystúpení. Každý z vás si viackrát vyskúša rôzne situácie, budete sa môcť na seba pozrieť a nájsť spôsob, ako vyrásť. Budeme veľa pracovať s videami a s rozborom rôznych situácií, ktorým môžete čeliť aj vy. 

Tento kurz je nadstavba pre skúsenejších rečníkov. Ak ste pred týmto kurzom absolvovali kurz Ako vystupovať presvedčivo (prezentácia pred kamerou, mikrofónom, ľuďmi...), dobre. Ak nie, ale viete, že základy máte zvládnuté, tiež dobre. Na kurze sa sústredíme na seba zlepšovanie a na to, ako obstáť v konfrontácii s inými (diskutujúcimi, vystupujúcimi, moderátormi,...). Budeme stavať na vašich skúsenostiach. Budú to dva dni strávené rozprávaním, diskutovaním a hľadaním tej najlepšej zaujímavej cesty pre každého z vás.

Cieľová skupina

Kurz je vhodný pre kohokoľvek, kto sa potrebuje zdokonaliť v prezentovaní pred ľuďmi/ kamerou/ mikrofónom. 


Certifikát Účastníci získajú certifikát o absolvovaní kurzu. Poznámka k cene

Cena zahŕňa materiály, občerstvenie.

Kontaktná osoba


+421 2 5292 5016
monika@pdcs.sk

Hodnotenie




Organizátor