Detail kurzu

Školenie Wellness manikúra

LP TRADE HOLDING, s. r. o.

Popis kurzu

Kurz wellness manikúry - mokrá manikúra s peelingom, maskou, masage od biostyle

Obsah kurzu

Starostlivosť o ruky patrí k neoddeliteľnej súčasti starostlivosti o celkový vzhľad nakoľko ruky dokážu veľa prezradiť o našom veku. Pokožka na rukách začína po štyridsiatke chabnúť a na chrbte ruky začína byť vráskavá, niekedy aj s objavovaním sa stareckých škvŕn. Keďže pokožka rúk sa s pribúdajúcim vekom stenšuje, kolagénové a elastínové vlákna sa degenerujú, je dôležité pokožku dostatočne vyživiť, aby sa zastavil proces starnutia. O prirodzené nechty sa treba starať intenzívne a cielene, aby sa dosiahol očakávaný výsledok. Ale pravidelnou návštevou u Vašej manikérky a absolvovaním kúr sa výsledok zaručene dostaví. Odmenou za to bude to, že budete mať vždy krásne a upravené nechty.


MOKRÁ MANIKÚRA - vhodná pri problematických kožtičkách okolo nechtov Pôsobením teplého roztoku dochádza k zmäkčeniu a vyživeniu kožtičiek okolo nechtov, ktoré sa následne ošetria a aplikuje sa postup suchej manikúry podľa výberu.


PARAFÍNOVÉ ZÁBALY - starostlivosť o pokožku rúk parafínový kúpeľ na ruky vydáva blahodárne teplo. Parafín kombinuje zdravotnícke a estetické účinky. Zmäkčuje a zjemňuje suchú a popraskanú kožu, vyhladzuje vrásky, zmierňuje problémy v prípade artritídy, artrózy a rôznych foriem reumatizmu. Parafínový zábal sa využíva aj pri degeneratívnych onemocnenia kĺbov na rukách. Pôsobí blahodarne na nervovú sústavu (na dlaniach sú nervové zakončenia buniek). Po terapii sú ruky odpočinuté, hladké, jemné a zamatovo hebké. Parafín zvyšuje prekrvenosť pokožky, nahradzuje obklady, zmäkčuje kožu. Parafín sa nanáša pri ponorení do špeciálnej nádoby a necháva sa pôsobiť 20 min.

MASÁŽ RÚK - starostlivosť o pokožku rúk Ruky sú našim pomocníkom takmer pri každej práci a preto by sa im z času na čas mala poskytnúť chvíľka relaxácie. Masáž je zameraná na prekrvenie rúk, pomáha odstraňovať stres, napätie a navodiť pociť uvoľnenia i osvieženia. Zároveň suchej, popraskanej a ochabnutej koži pomáha stať sa hydratovanou a sviežou.

V prípade Vášho záujmu o ostatné kurzy neváhajte navštíviť našu stránku: https://www.biostyle.sk/skolenia/

Cieľová skupina

Kurz je určený pre profesionálov aj začiatočníkov. 
Certifikát Certifikát o absolvovaní školenia Poznámka k cene

v popise

Hodnotenie




Organizátor