Detail kurzu

Hygienické minimum pre prácu s potravinami - POPRAD

Akadémia vzdelávania a mediačného poradenstva n.o.

Popis kurzu

Odborná spôsobilosť na vykonávanie epidemiologicky závažných činností pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov

Zamestnanci – potravinári, ktorí k výkonu svojej práce potrebujú osvedčenie o odbornej spôsobilosti pre vykonávanie epidemiologicky závažných činností – pracujú pri výrobe, manipulácii a uvádzaní potravín a pokrmov do obehu. (Pre zamestnancov, ktorí nemajú príslušné vzdelanie v zmysle prílohy č. 6 k vyhláške Ministerstva zdravotníctva SR č. 585/2008 Z.z.)

Obsah kurzu

  • Všeobecná časť v legislatíve z oblasti ochrany zdravia obyvateľstva,
  • Všeobecné odborné požiadavky na odbornú spôsobilosť pracovníka v potravinárstve,
  • Alimentárne nákazy a otravy potravín,
  • Sanitácia v potravinárstve. Dezinfekcia v potravinárstve,
  • Špeciálna hygienická problematika podľa odboru a špecializácie,
  • Diskusia.


Všetky informácie nájdete tu: https://www.avtatry.sk/hygienicke-minimum-poprad/

Cieľová skupina

Pre každého, kto má záujem pracovať v potravinárstve a potrebuje spĺňať požiadavky RÚVZ.
Certifikát Záverečná skúška je plne v kompetencii RÚVZ Poprad. Zvyčajne býva do 10 dní po termíne školenia. Prosím overte si výšku aktuálneho správneho poplatku na ich webovom sídle.
Hodnotenie




Organizátor