Detail kurzu

ELEKTROTECHNICKÉ MINIMUM + Elektrotechnik §21 - pre neelektrikárov - ONLINE

NOVA TRAINING, s.r.o.

Popis kurzu

Chcete sa stať elektrikárom, aj keď nemáte elektrotechnické vzdelanie? Kurz elektrotechnické minimum je pre vás to pravé!


ZADARMO cez projekt "Zručnosti pre trh práce" pre nezamestnaných aj pre zamestnaných!  

Obsah kurzu

Chcete byť elektrikár? Kurz je ideálny pre uchádzačov, ktorí nemajú elektrotechnické vzdelanie. Elektrotechnické minimum je nadstavbové štúdium pre získanie základného elektrotechnického vzdelania (elektrotechnická spôsobilosť) potrebného k získaniu osvedčenia elekrotechnika podľa §21.

Ponúkame kvalitnú ONLINE teoretickú výučbu spojenú s odbornou praxou v našich špecializovaných učebniach. Dokonale Vás pripravíme na záverečnú skúšku, po ktorej získate osvedčenie o elektrotechnickom minime a osvedčenie Elektrotechnik §21 v zmysle vyhlášky č.508/2009 Z.z.


Podmienky zaradenia do kurzu:

  • akákoľvek maturita alebo vyššie
  • pokiaľ máte len výučný list tak musí byť technického smeru


Kurz trvá 400 hodín, čo zodpovedá 8 týždňom. Je kombinovaný, čo znamená, že zahŕňa:

    • Teoretickú časť: Túto časť môžete absolvovať v pohodlí domova, online, prostredníctvom teoretickej výučby naživo. Navyše, všetky prednášky sú zaznamenané, takže si ich môžete prezrieť kedykoľvek podľa vašej potreby.
    • Praktickú časť: Táto časť kurzu sa uskutočňuje v našej špecializovanej učebni, kde budete mať príležitosť uplatniť svoje teoretické znalosti v praxi.

Cieľová skupina

Kurz je pre osoby bez elektrotechnického vzdelania, ktoré chcú vykonávať povolanie elektrotechnik, elektrikár. Nadobudnú odbornú spôsobilosť a tiež potrebné osvedčenie Elektrotechnik podľa  §21 vyhl. MPSVR SR č. 508/2009 Z. z.

ZADARMO cez projekt "Zručnosti pre trh práce" pre nezamestnaných aj pre zamestnaných!  

Certifikát Osvedčenie elektrotechnické minimum + osvedčenie Elektrotechnik §21 Poznámka k cene

Cena zahŕňa nadstavbové štúdium, učebné materiály a osvedčenie el. min. Za osvedčenie §21 sa dopláca 96€ s DPH.

Hodnotenie




Organizátor