Detail kurzu

Všetko čo potrebujete vedieť o marketingu

Marketing pre salóny (DoParady s. r. o.)

Popis kurzu

Pracujete ako kozmetička, kaderníčka, nechtárka či máte svoj salón? Chcete mať perfektný prehľad o tom ako biznisovo komunikovať svoje podnikanie ? Zaujíma vás niektorá z nasledovných tém?

  • ako získať nových či udržať stálych klientov,
  • ako si nastaviť marketingovú stratégiu,
  • ako si zvýšiť povedomie a zviditeľniť svoj salón,
  • ako vytvoriť propagáciu na Facebook-u či Instagram-e,
  • ako predávať produky na domáce ošetrenie,
  • ako celkovo zlepšiť svoje online marketingové znalosti?

Ak ste si aspoň na jednu odrážku povedali: „ÁNO“, tento 10 dielny kurz je presne pre Vás! Viac ako 5 hodín vzdelávania za férovú cenu. Všetky lekcie sú určené pre začiatočníkov a mierne pokročilých.

Kompletný kurz je zložený z 3 modulov:

  1. Facebook na maximum
  2. Majstrovský Instagram
  3. Stratégia a povedomie

Rozpis jednotlivých tém nájdete nižšie.

Obsah kurzu

Pozrite si úvodnú lekciu "Úvod do online marketingu" úplne zdarma ešte dnes. K lekcii si môžete tiež stiahnuť zdarma interaktívny pracovný zošit na webstránke Marketing pre salóny.


Kurz vás prevedie zákutiami tvorby stratégie, Facebooku, Instagramu, nastavovania reklamy a mnoho ďalšieho. 

Navyše ku kurzu získate:

+ pracovný zošit: 31 stranový interaktívny dokument k celému kurzu.

členstvo vo VIP Facebook skupine – Marketing pre salóny VIP – kde sa môžete pýtať čokoľvek, čo potrebujete dovysvetliť.

certifikát o absolvovaní – odmena za Vaše hodnotenie kurzu.

Osnovy kurzu:
  1. Úvod do Marketingu pre salóny (ZDARMA): Dozviete sa, ktoré sociálne siete sú pre Vás dôležité, kto je Vaša cieľová skupina, aký je rozdiel medzi komunikáciou na Facebooku a Instagrame, čo je to algoritmus a ako funguje, aké sú kľúčové obsahové formáty, ako si definovať ciele a aké druhy existujú, ako merať úspešnosť obsahu a kampaní.
  2. Ako si vytvoriť vlastnú marketingovú stratégiu: Dozviete sa ako si stanoviť marketingový cieľ, čo sú unikátne vlastnosti vášho podnikania, kto je Vaša cieľová skupina, aké komunikačné kanály použiť, akým obsahovým témam sa venovať, ako často pridávať obsah na sociálne siete, aký rozpočet by ste mali použiť, ako merať úspešnosť obsahu a kampaní + BONUS: tipy na aplikácie.
  3. Ako si vybudovať povedomie ako značka: Dozviete sa ako komunikovať ako značka, ako komunikovať s cieľovou skupinou, čo je to branding, ako funguje, a ako ho robiť správne.
  4. Profesionálna správa Facebook stránky 1A: Dozviete sa, prečo používať Facebook stránku, ako si správne vytvoriť Facebook stránku, ako vybrať správne kategóriu a šablóny.
  5. Profesionálna správa Facebook stránky 1B: Dozviete sa, ako vytvárať obsah na Facebook, ako často obsah pridávať, aké formáty používať, aké obsahové témy tvoriť.
  6. Profesionálna správa Facebook stránky 2: Dozviete sa, ako vytvoriť Facebook obchod, ako správne vyhlásiť súťaž na Facebook stránky, ako stanoviť podmienky Facebook súťaž, ako sa vyhnúť porušeniu Facebook pravidiel, ako zmerať úspech Facebook súťaže, ako zistím, či súťaž fungovala.
  7. Reklamná kampaň na Facebooku: Dozviete sa, ako vytvoriť Facebook obchod, ako správne vyhlásiť súťaž na Facebook stránky, ako stanoviť podmienky Facebook súťaž, ako sa vyhnúť porušeniu Facebook pravidiel, ako zmerať úspech Facebook súťaže, ako zistím, či súťaž fungovala.
  8. Profesionálna správa Instagramu: Dozviete sa, čo je to Instagram, kto používa Instagram, ako na správne používateľské meno, ako si nastaviť biznis účet, aké sú základné formáty, aké je základné rozhranie aplikácie.
  9. Profesionálna správa Instagramu: Dozviete sa, aký obsah pridávať na Instagram, ako vytvoriť príspevok, čo sú to hashtagy, ako vytvoriť príbeh.
  10. Reklamná kampaň na Instagrame: Dozviete sa, prečo nastaviť reklamu na Instagrame, aké sú možnosti nastavenia reklamy, ako nastaviť jednoduchú reklamu na Instagrame, ako sledovať úspešnosť reklamy.
  11. 35 spôsobov ako sa zviditeľniť: Dozviete sa, ako zviditeľniť svoje služby v online a offline prostredí.

Cieľová skupina

Salóny krásy, kozmetičky, kaderníčky, barberi, holičstvá, pedikérky, manikérky, vizážistky, profesionáli krásy, umelci krásy a pod.
Certifikát Certifikát je vystavený po zakúpení a ohodnotení kurzu. Poznámka k cene

10 video lekcií, 1 interaktívny pracovný zošit, certifikát, členstvo vo VIP skupine na FB

Hodnotenie




Organizátor