Detail kurzu

Seminár o predaji

HCA Slovakia

Popis kurzu

Ako u zákazníka vyvolať istotu, že práve vaše riešenie je pre neho to najlepšie?

Absolvujte tréningový seminár pre okamžité zlepšenie predaja. Naučte sa riadiť komunikáciu so zákazníkom a vyhnúť sa problematickým veciam. 

Ak vám klienti čo i len raz povedali, že ste drahý a že im máte dať zľavu, lebo u konkurencie im ponúkli „v podstate to isté, ale lacnejšie“, tak to znamená, že o kúpe nerozhoduje produkt ani jeho značka, ale sám klient. To on určí, či a kedy si to kúpi a za koľko. A to je úplne iný druh predaja. Hlavný úspech obchodníka je v tom, aký je človekoznalec.

Obsah kurzu

Musíte klientovi rozumieť. Je to dokonca dôležitejšie, ako odborné znalosti a štandardné predajné techniky, ktoré poznáte. Dobrý obchodník si uvedomuje, že doba sa mení a je potrebné sa na tieto zmeny pripraviť. Musí začať predávať na trhu klienta.

Príďte na Seminár o predaji a získajte 2 dni plné praktického tréningu človekoznalectva.

Peniaze investované do Seminára o predaji sa môžu vrátiť aj za niekoľko hodín, čo boli predajcovia po ňom v predaji. Bežná návratnosť sa pohybuje v závislosti od brandže v dňoch alebo týždňoch. Niekde stačí jeden jediný obchod získaný navyše vďaka použitiu nástroja (nástrojov) zo Seminára o predaji.

Cieľová skupina

Tréningový seminár je určený pre obchodníkov a všetkých, ktorí sa zaoberajú predajom.
Hodnotenie




Organizátor