Detail kurzu

Improvizácia pri riadení projektov a organizácií

PDCS

Popis kurzu

Nečekané situace jsou součástí všech projektů a každodenního života organizací: nastávají při prezentacích kolegům či donorům, při jednání s klientem, školení nováčků, vedení porad, když selže technika nebo když se zavedou nová opatření... V těchto chvílích je třeba začít improvizovat. Jak tyto situace řešit v reálném čase, s omezenými zdroji a přesto s klidnou hlavou?

Obsah kurzu

Opustit plán a začít improvizovat neznamená chaos. Naopak, úspěšná improvizace má svá jasná pravidla. Je to manažerská dovednost, kterou lze rozvíjet stejně jako schopnost plánování. Během tréninku budeme trénovat 6 principů a pravidel, které vám pomohou optimálně reagovat v nečekaných situacích při řízení projektů, vedení organizací i v osobním životě.

Rozhoduje schopnost zachovat klidnou hlavu a ve stresu „nezamrznout“, využít všechny dostupné zdroje a kreativitu celého týmu. Během tréninku si při modelových situacích a interaktivních cvičeních vyzkoušíte reagovat pohotově, přijímat změny, zbavit se strachu z chyby, hledat nové zdroje, spolupracovat v týmu a zůstat kreativní i pod tlakem.

Kurz je vedený v češtině.

Ako to bude prebiehať:

Stretnutie online sa uskutoční v počas oboch dní od 9:00 do 13:00. Prihláseným účastníkom pošleme vopred link, cez ktorý sa pripoja na online Zoom stretnutie. Kurz nevyžaduje osobitnú znalosť online nástrojov! Jediné, čo potrebujete, je wifi pripojenie z miesta, kde sa nachádzate a zariadenie s kamerou (ideálne počítač). 

Cieľová skupina

Projektoví manažéri, vedúci, kreatívni vedúci, tím lídri ...
Certifikát Účastníci získajú certifikát o absolvovaní kurzu.
Hodnotenie




Organizátor