Detail kurzu

Tattoo REMOVER kurz PMU

Margret Academy s.r.o.

Popis kurzu

Zvažujete ponúkať vo vašom salóne službu odstránenia pigmentu z pokožky tetovaním, alebo po permanentnom make up-e?

Učebné priestory sú chránené GERMICÍDNÝM ŽIARIČOM /používané v zdravotníckych zariadeniach, operačných sálach,.../, ktorý dezinfikuje priestor (ničí vírusy, baktérie, ...)

TERMÍNY KURZOV:  sa menia každým dňom, pre upresnenie aktuálnych termínov Vás budeme kontaktovať na základe Vašej prihlášky na kurz a radi vám nájdeme pre vás vhodný voľný termín.

Obsah kurzu

Naučíme vás odstrániť pigment z pokožky za pomoci removerom, či už manuálne, alebo s prístrojom určeným na mikropigmentáciu.

Odprezentujeme vám prácu s laserovým prístrojom, ktorým taktiež efektívne dokážete odstrániť pigment z pokožky.

Ponúkame dôkladne vypracovanú metodiku kurzu odstraňovania pigmentu po permanentnom make upe, plne vybavené školiace priestory. Získate informácie o stavbe a fyziológií kože z hľadiska permanentného make upu, nebezpečie porušenia celistvosti kože, bezpečnostné a hygienické zásady, technologický postup vpravovania removera do danej lokality pokožky, indikácie a kontraindikácie, hygiena pracoviska, osobná hygiena a mnoho ďalších. Kurzisti praktickú skúšku vykonávajú na vlastných modeloch, je možné model z našej strany zabezpečiť. Nie je nutné si priniesť svoj prístroj.

Profesionálne prístroje si budete môcť u nás zakúpiť, ako sa s nimi aj dôkladne zoznámiť, taktiež si u nás môžete zakúpiť všetok tovar (remover, after care remover, anestetika, ihly, čepieľky, prístroje, atď.)

Kurzy sú vždy s malým počtom účastníkov, aby sa každému absolventovi dalo venovať individuálnym prístupom.

Cieľová skupina

Kurzy sú vhodné pre úplných začiatočníkov aj pre pokročilých permanentných artistov.

Po úspešnom ukončení kurzu získate Osvedčenie (možnosť originálu Osvedčenie vo viacerých jazykoch)

Certifikát Získate Certifikát o úspešnom ukončení kurzu (možnosť originálu Osvedčenie vo viacerých jazykoch) Poznámka k cene

Cena je za viac ako jednu techniku.

Hodnotenie




Organizátor