Detail kurzu

ONLINE Kurz meditácie krok za krokom (3 x 2h) , aj Infdividuálne

ZIV s.r.o. - Združenie pre Integrálne Vzdelávanie

Popis kurzu

ONLINE 

MEDITÁCIOU k zdraviu, vnútornej rovnováhe a zážitku vlastnej spirituality. Kurz klasickej meditácie na ktorom sa naučíte všetko potrebné o meditáciách a budete každý deň meditovať 45 minút.  Lektorka kurzov Iveta Slobodníková, je autorkou kníh o meditáciách a spiritualite vydaných doma aj v zahraničí (SR,Nemecko,USA) 

4x90 min, 19:00-20:30

Obsah kurzu

KURZ Základy klasickej meditácie  3x120 minút,   kurz vhodný aj ako teambuilding pre firmy.

Z obsahu: všetko o vplyve meditácie na zdravie, ako , kedy a kde správne meditovať, polohy tela, dýchanie, uvolnenie mysle a emócií, ako dosiahnuť stav bez myšlienok, koncentrácia a vizualizácia, aktívna a pasívna meditácia, mentálne techniky a iné. Pre začiatočníkov aj pokročilých.  


Meditácia je najprirodzenejší a zároveň najzdravší stav, v ktorom fyzické telo spúšťa samoregeneračné procesy. Pravidelná meditácia zvyšuje odolnosť psychiky na stres, ozdravuje telo, pomáha vidieť udalosti života z nadhľadu, lieči traumy, harmonizuje a prináša pozitívnejšie videnie sveta. Kurz obsahuje 3 lekcie po 120 minút. Pokračovať môžete meditačnými workshopmi a kurzami Modrej planéty.  Každá lekcia obsahuje 40-50 minút meditáciu, praktický nácvik dýchania a meditačných pozícií   a základy klasickej meditácie. Kurz vedie krok za krokom k hlbokej meditácii a stavu rozšíreného vedomia, prehlbuje intuíciu a mimozmyslové schopnosti. Vyskúšate si meditačné techniky a naučíte sa ako na to.  Dozviete sa všetko o základoch a typoch meditácií, rozdieloch medzi východným a západným spôsobom . Kurz obsahuje aj techniky astrálnej projekcie vedomia a prirodzenej aktivácie tretieho oka a iné.  Ide o intenzívny výcvik meditácie vhodný pre každého aj úplných začiatočníkov aj pokročilých, absolventom odporúčame zopakovať aspoň 2-3 krát do roka a meditovať každý deň pre ďalší rozvoj  meditačných schopností. V   Kurz je určený všetkým záujemcom o praktický nácvik klasickej meditácie. Ak vynecháte niektorú lekciu z vážnych dôvodov (PN, služobná cesta/školenie), môžete si ju docvičiť v inej skupine alebo v inom termíne po dohode s lektorkou. Ak sa vám absolvovaný stupeň páčil môžete si dokúpiť v ďalších termínoch ďalšiu lekciu, pokiaľ je voľné miesto, alebo absolvovať celý stupeň znovu. Môžte si dohodnúť aj individuálny termín s príplatkom a lektorka sa venuje iba Vám.

Z obsahu: Základy klasickej meditácie, pasívnej, aktívnej aj meditácie v pohybe. Klasická meditácia a astrálne cestovanie, premietanie vedomia, aktivácia tretieho oka a iné.

Cieľová skupina

pre každého

zamestnanci a manažment

Teambuilding

Kontaktná osoba

Ing. Iveta Slobodníková
+421 905 255 585
ziv@ziv.sk

Hodnotenie




Organizátor