Detail kurzu

KOUČOVACIA PRÁCA S BARIÉRAMI -certifikovaný kurz

Business Coaching College

Popis kurzu

Medzinárodné certifikované označenie: Approved Program: Coaching work with barriers - powerful questions in stuck situations

Certifikácia: acsth-web cce-webRozsah: 2 dni Čas: 9.00 - 16.30, káva od 8.30 Pre koho je kurz určený: Kurz je určený pre koučov, ktorí už absolvovali základný výcvik v koučovaní, bez ohľadu na koučovací prístup, z ktorého vyšli. Cena: 392 Eur + DPH 20 % / osoba (2 dni) Miesto konania: Skoliace stredisko Business Coaching College, Karloveské rameno 6, Bratislava Certifikát vám umožní: Program má medzinárodne uznaný status oficiálneho rozvoja pod hlavičkou International Coach Federation (ICF) - získate 12 CCE alebo ACSTH bodov v kategórii Core Competencies, ktoré môžete použiť pri predlžovaní ACC alebo PCC certifikácie. Čo sa naučíte: Naučíte sa koučovacie techniky, ktoré vám môžu byť nápomocné v prípadoch, keď klient vie čo má robiť a nerobí to

Obsah kurzu

Koučovacia práca s bariérami 

Kurzy pre pokročilých koučov pracujú s témami, ktoré ako kouči často so svojimi klientami riešime  a ukazujú rôzne  prístupy ku koučovaniu týchto tém, ktoré sú stále v rámci základných kompetencií kouča, tak ako ich definuje ICF, ale  pochádzajú z rôznych „škôl“ , ktoré sa líšia mierou štruktúrovanosti prístupu ako aj základných paradigiem, z ktorých vychádzajú.

Kurz Bariéry a bariérové mosty pracuje predovšetkým z nástrojmi NLP. Neurolingvistické programovanie (NLP) je názov, ktorý sa koncom sedemdesiatych rokov ujal pre to, čo sa dovtedy nudne a nepopulárne volalo štúdium štruktúr subjektívnej skúsenosti.

V tomto kurze sa sústredíme na štruktúrované techniky, ktoré NLP prevzalo z rôznych zdrojov a prinieslo do koučingu. NLP bolo dôležitým zdrojom definovania kľúčových koučovacích kompetencií na poli práce s presvedčeniami a možnosťami ich zmeny. Pozrieme sa na NLP techniky, ktoré vám pomôžu pri práci s vašimi klientami prekonávať bariéry, ktoré majú v pracovnej oblasti a nájdete aj nástroje použiteľné pri práci s ich hlbšími   ľudskými problémami.                                            

Vyskúšame si, ako jemná práca s percepčnými kanálmi a so submodalitami môže posúvať hranice toho, čo je možné v konaní, vyskúšame si prácu s   časovými líniami,  budeme sa venovať hľadaniu zdrojov prekonávania bariér  pomocou archetypálnych energií a pohráme sa  s bariérovými mostami.

Cieľová skupina

Kouči, ktorí absolvovali aspoň 60 hodinové vzdelávanie v koučovaní
Certifikát CCE, medzinárodný certifikát ICF Poznámka k cene

cena za dva dni

Kontaktná osoba

Zuzana Karpinská
+421905659188
karpinska@koucovaciaskola.sk

Hodnotenie




Organizátor