Detail kurzu

Argumentácia a schopnosť presvedčiť

Power Coaching s. r. o.

Popis kurzu

Nedarí sa vám presadiť svoj názor? Nechce okolie prijať vaše riešenie, hoci viete, že je najefektívnejšie? Cítite sa sklamaný a možno aj nahnevaný, že sa presadí niekto iný?

Obsah kurzu

Ak ste sa v týchto otázkach uvideli, tak ste na správnom mieste. Vedieť použiť správny argument v správnom čase je umenie. A ak k tomu pridáme ešte aj schopnosť vidieť „do hlavy“ tej druhej strany, vedieť „si prečítať“ ako sa cíti a čo si asi myslí, tak sa dostávame k tej najvyššej úrovni, ktorú ovládajú skúsení obchodníci, manažéri, či politici.

Čo všetko sa naučíte?

- Umenie používania vhodných argumentov
- Prijať argument druhej strany bez toho, aby ste sa cítili menejcenní
- Komunikácia ako základ schopnosti argumentácie
- Konkrétne techniky riešenia určitých situácií
- Ako argumentovať tak, aby ste dokázali reagovať aj na negatívne reakcie

Komunikácia je základom budovania vzťahu s klientmi, či obchodnými partnermi. Preto sa budeme venovať aj tomu, ako by ste mali prekonať strach v prípade, že by ste ta obávali spätnej väzby. Každého nasmerujeme k tomu, aby dokázal nastaviť svoje komunikačné zručnosti, ktoré budú vhodné a akceptovateľné pre prijímateľov vzájomnej komunikácie .

Workshop je vhodný pre všetkých, ktorí chcú zlepšiť svoju komunikáciu, chcú dosahovať svoje ciele a chcú sa presadiť. Vnímajú, že schopnosť argumentovať / komunikovať, je pre nich slabá stránka a radi by to zmenili.

Tešíme sa na vás!

Partner podujatia je StartitUP :)

Kontaktná osoba

Ing. Fanni Bilková
0948 168 011
info@powercoaching.sk

Hodnotenie




Organizátor