Detail kurzu

Viazanie a aranžovanie kvetov - akreditovaný kurz - nový kurz v Žiline

Akadémia vzdelávania Martin

Popis kurzu

Kurz je akreditovaný MŠ SR, úspešní absolventi získajú Osvedčenie o absolvovaní akreditovaného vzdelávacieho programu ďalšieho vzdelávania.

vyučovanie  2-3 krát v týždni , resp. víkendy / sobota aj nedeľa / , príp. kombinovane - upresníme priebežne podľa časových možností prihlásených účastníkov

Obsah kurzu

Absolventi kurzu si osvoja teoretické a praktické základy aranžovania kvetov, rôznych ozdôb a bytových doplnkov. Získajú potrebné zručnosti prípravy, spracovania materiálov až po konečné estetické stvárnenie aranžovaných kvetov, ozdôb a bytových doplnkov ( príprava výrobkov a doplnkov do interiérov s rôznou tematikou
Absolvent vzdelávacieho programu sa naučí pracovať s potrebným náradím pri viazaní a aranžovaní materiálov a kvetov. Pozná techniku prípravy a spracovania materiálu na viazanie a aranžovanie kvetov, techniku základných vypichovaných aranžérskych prác z rôzneho materiálu, techniku viazania základných kytíc z rôzneho materiálu; techniky prípravy aranžmánov k rôznym príležitostiam. Získa základné vedomosti o rastlinných materiáloch používaných vo viazaní a aranžovaní kvetov.

Cieľová skupina

Kurz je určený záujemcom, ktorí chcú nájsť pracovné uplatnenie v oblasti aranžovania kvetov, dekorácií, rôznych ozdôb do interiérov, zúčastňovať sa rôznych spoločenských podujatí spojených s výstavkami a predajom doplnkov a ozdôb. Kurz je vhodný pre aj pre záujemcov so ZPS.


Certifikát osvedčenie o absolvovaní akreditovaného vzdelávacieho programu ďalšieho vzdelávania Poznámka k cene

možnosť platby na 2-3 splátky - podľa dohody

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať