Detail kurzu

E- Learning Prince2® Practitioner

INBOX SK s r.o.

Popis kurzu

Ponúkame Vám možnosť absolvovať certifikované školenie PRINCE2 Foundation aj PRINCE2 Practitioner z pohodlia domova a to formou e-learningu alebo webinárového školenia. Obidve formy končia medzinárodnou certifikačnou skúškou.

Do konca augusta 2023 môžete získať tento kurz BEZPLATNE.

Podmienkou je, že každý študent musí zodpovedne pristupovať k samoštúdiu, nasledovať inštrukcie, prečítať si všetku odporúčanú literatúru a realizovať on-line testy. Komplet e-learning školenia PRINCE2 obsahuje všetko čo potrebujete - školiace materiály, cvičné testy, podporné materiály. Na registráciu, ale aj samotnú prácu so systémom musíte mať pripojenie na internet.

Celé e-learning školenie PRINCE2® je v  anglickom jazyku.

Certifikačnú skúšku absolvujete z domu alebo z práce v termíne ktorý Vám vyhovuje.

Obsah kurzu

Pokiaľ nemáte čas zúčastniť sa štandardného školenia, ponúkame vám možnosť absolvovať školenie doma pri počítači a prídete k nám len na skúšku. Toto školenie je akreditované APMG a vyrovná sa standarným typom školenia realizovaných formou interaktívnych prednášok. Podmienkou je, že každý študent musí zodpovedne pristupovať k samoštúdiu, nasledovať inštrukcie a prečítať si všetku doporučenú literatúru.

Komplet e-learning školenia PRINCE2 obsahuje všetko čo potrebujete. Je tam učebnica, školiace materiály, cvičné testy a podobne. Na registráciu, ale aj samotnú prácu so systémom musíte mať pripojenie na e-learningový server.Odhadujeme, že na úspešné zvládnutie záverečnej skúšky PRINCE2® Foundation vám bude stačiť 60 hodín intenzívneho domáceho štúdia. Nie sú potrebné žiadne ďalšie znalosti alebo skúsenosti.

Celé e-learning školenie PRINCE2® je v anglickom jazyku a preto je na jeho zvládnutie potrebná znalosť angličtiny na priemernej úrovni (Vaša úroveň je dostačujúca, ak rozumiete priloženým textom). Prostredníctvom e-learningu môžete realizovať všetky úrovne školenia PRINCE2®:

  1. PRINCE2 Foundation
  2. PRINCE2 Practitioner
  3. Kombinované školenie Foundation + Practitioner

Konzultácie s lektorom

Pokiaľ sa necítite, môžete si u lektora zakúpiť sadu konzultácií k metodike PRINCE2, ktoré by jednak mali preveriť vaše znalosti, ale aj pomôcť vám pochopiť oblasti, ktoré vám nie sú jasné. Štandardný balík pre úroveň Foundation obsahuje odpovedanie na 8 Emailov alebo telefonických konzultácií. Veľkosť odpovede na Email je maximálne 1/2 normostránky A4. Jeden telefonát má maximálne trvanie 10 minút.

Cieľová skupina

Osoby pracujúce, alebo so záujmom pracovať v oblasti riadenia projektov

Kontaktná osoba

Ing. Branislav Gablas
+421 905 488 733
skolenie@prince-2.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať