POTIFOB, s.r.o.

Naučíme vašich manažérov a ich tímy úspešne riadiť projekty, vývoj produktov na projektoch a IT služby, vďaka znalostiam, ktoré získajú na našich konzultáciách a školeniach projektového, agilného a IT riadenia.


Školíme medzinárodne uznávané a moderné systémy P3.express, ITSM, DevOps, Agile, Scrum...


Na SR trh sme v r. 2009 priniesli kurzy PRINCE2 v slovenčine a v r. 2023 sme ich nahradili svetovou novinkou - kurzami P3.express.

Našich 900+certifikačných kurzov, odborných podujatí o projektovom, IT a agilnom riadení sa zúčastnilo viac ako 4 500 absolventov z 10 krajín.


Medzi našich klientov patria spoločnosti Accenture, Adastra, Alianz, Aricoma, Asseco, AT&T, AVG, BDO, ČSOB, Datart, Deloitte, Dell, DHL, Dôvera, DPD, E.on, Eset, EY, Generali, Gratex International, GSK, IBM, Johnson Controls, Konica Minolta, KPMG, Lidl, Lynx, Mecom, Mol Group, Mondelez, Nafta, O2, Oracle, Orange, Posam, Siemens, Slovak Telekom, Slovanet, Slovnaft, Soitron, Tatrabanka, Tesco, T-mobile, Trenkwalder, TV Markíza, Union, Uniqua, UPC, Veolia, Vodafone, VÚB banka, VšZP a mnohé ďalšie.


Úspešnosť našich absolventov napr. na medzinárodných certifikačných skúškach PRINCE2 Foundation presahovala za posledných 15 rokov 97%


Ponúkame vám viac ako 20-ročné skúsenosti v oblasti projektového, IT a agilného riadenia, ako aj náš jedinečný súbor záruk: garanciu kvality, terminu konania kurzu, najlepšej ceny, udržania know-how a fair play.  

Získajte s nami niektorý z medzinárodne uznávaných a žiadaných certifikátov a staňte sa, aj vďaka znalostiam z našich školení, expertom vo svojom odbore. 

Zoznam kurzov inštitúcie

Názov kurzu Cena Termín