Detail kurzu

Letné intenzívne jazykové kurzy - rozvoj konverzačných zručností

Jazyková škola VIVEUS

Popis kurzu

Budete hovoriť, hovoriť, hovoriť… A nebudete sa už báť hovoriť! Nové vedomosti, gramatika, frázy priamo v nácviku komunikácie na každodenné témy. Väčšina času počas intenzívneho jazykového kurzu je venovaná opakovaniu a utvrdzovaniu vetných konštrukcií v cudzom jazyku. Týmto opakovaním je umožnené za krátky čas si osvojiť a trvalo zapamätať nové vedomosti, tak aby ste ich v prípade potreby dokázali pohotovo použiť. Vysoko intenzívny kurz je vhodný aj pre tých, ktorí sa chcú venovať štúdiu len počas výučby. Vysoká intenzita a dostatok času Vám umožní výrazný pokrok v rozprávaní. Rozprávanie sa učí rozprávaním, preto budete stále hovoriť v cudzom jazyku.

Učebný materiál a metodika Jazykovej školy VIVEUS

Kurz je vedený s podporou učebného materiálu špeciálne pripraveného pre intenzívne jazykové kurzy. Jazyková škola VIVEUS používa tento učebný materiál a túto metodiku pri vedení intenzívnych firemných kurzov, kde ňou dosahuje veľmi dobré referencie. Učebný materiál je zahrnutý v cene jazykového kurzu.

VŠETKO v malej skupinke študentov

Štúdium v malej skupinke šiestich, maximálne ôsmich študentov, vytvára každému študentovi dostatočný priestor pre precvičenie, prerozprávanie, utvrdenie každej novej vety. Lektor sa môže dostatočne venovať každému študentovi.

Cieľová skupina

mládež a dospelý

Poznámka k cene

30 vyučovacích hodín+učebný materiál je v cene kurzu

Kontaktná osoba

Ing. Zlatica Kmeťová
+421 41/500 54 84
zilina@viveus.sk

Hodnotenie




Organizátor