Detail kurzu

Leadership 2.0

PDCS

Popis kurzu

Kurz je v májovom termíne obsadený. 

Môže byť aj hĺbavý introvert s nevýrazným hlasom dobrým lídrom? Vyjasníme si, ako sa posledné roky mení predstava o ideálnom lídrovi – čo je tranzičné a transformačné vedenie „followership“, transakčné a transformačné vedenie, v čom spočíva facilitatívny a situačný leadership? Čo funguje vo vedení ľudí z generácie X, generácie Y a generácie Z? Opíšeme dobré príklady efektívnej stratégie vo vedení ľudí.

Obsah kurzu

Ukážeme si a precvičíme techniky motivovania (motivácie typu 1.0, 2.0 a 3.0), nástroje na efektívne plánovanie a participatívne postupy pre rozvoj spoluzodpovednosti vedených. A pomocou mini-testu odhalíme vlastný líderský štýl. Prvý deň kurzu je venovaný viac porozumeniu efektívneho leadershipu (v porovnaní s tradičnými postupmi) , prostredníctvom ukážok videí a príkladov z vlastnej praxe sa budeme venovať tomu, čím sme motivovaní k vedeniu a nasledovaniu.

Druhý deň sa program zameriava na praktické cvičenia, ako aj na organizáciu: ako je štýl vedenia ovplyvňovaný typom organizácie (firmy) a organizačnou kultúrou, ktorá vytvára viac či menej stimulujúce prostredie.

Cieľová skupina

Lídri z verejného, podnikateľského alebo mimovládneho sektora.


Certifikát Účastníci získajú certifikát o absolvovaní kurzu. Poznámka k cene

Cena zahŕňa občerstvenie a tréningové materiály.

Hodnotenie




Organizátor