Detail kurzu

INTENZÍVNY KURZ ANGLIČTINY PRE MIERNE POKROČILÝCH s kanadskýl lektorom

VALENS, s.r.o.

Popis kurzu

Absolventi budú schopní prakticky používať osvojené znalosti anglického jazyka plynulo nielen v základnej, ale aj komplikovanejšej komunikácii v každodenných situáciách a tiež v pracovnom prostredí. Absolventi si už od začiatku osvoja správnu výslovnosť a intonáciu a získajú sebavedomie v aktívnej komunikácii v anglickom jazyku.

Obsah kurzu

Rozsah kurzu: 90 vyučovacích hodín

Obsahová náplň kurzu:

Základy gramatiky anglického jazyka, aktívnejšia konverzácia s použitím naučených gramatických tvarov a osvojenej slovnej zásoby, čítanie mierne zložitých textov s pomocou slovníka,osvojenie si a precvičovanie správnej výslovnosti prostredníctvom aktívnej komunikácie, oboznámenie sa s frazeologickými výrazmi na mierne pokročilej úrovni a slovnými spojeniami používanými v bežnej každodennej komunikácii v anglicky hovoriacich krajinách, pokrytie slovnej zásoby cca 900–1000 slov.

Cieľová skupina

Kurz je určený pre všetkých záujemcov – mierne pokročilých alebo večných začiatočníkov, ktorí majú vážny záujem o štúdium anglického jazyka a dosiahnutie vyššej znalostnej úrovne. Kurz je určený pre tých, ktorí si chcú prostredníctvom lektora s materským jazykom anglickým osvojiť správnu anglickú výslovnosť, prízvuk a intonáciu a taktiež frazeológiu, ktorá je skutočne v súčasnosti používaná v anglicky hovoriacich krajinách.

Certifikát Osvedčenie VALENS, s.r.o., po absolvovaní 3 modulov možnosť získať Osvedčenie MŠ SR. Poznámka k cene

Zľavu 3 % pri online objednávke je možné kumulovať o inými zľavami na www.valens.sk. Učebné materiály zdarma.

Kontaktná osoba

Zuzana Patras
+421 918 416 346
valens@valens.sk

Hodnotenie




Organizátor