Detail kurzu

TRÉNING ASERTIVITY A EFEKTÍVNEJ KOMUNIKÁCIE

CONTURA – Dr. Ladislav Rovinský

Popis kurzu

Rozšírenie repertoáru sociálnych zručností.

Obsah kurzu

Kurz je určený vedúcim pracovníkom, manažérom, podnikateľom, obchodníkom, predajcom a všetkým tým, ktorí pracujú s ľuďmi. Kurz, ktorý Vám touto cestou ponúkame má intenzívny tréningový charakter. Dôraz sa kladie na praktický výcvik zručností. Anotácia a program výcvikového kurzu: Cieľom kurzu je naučiť základom efektívneho jednania. V kurze sú precvičované oblasti a témy:

dôvera a sebadôvera – prečo je dôležité pozitívne myslieť asertívne práva – asertivita a ľudská dôstojnosť ako vnímame iných ľudí a ako iní vnímajú nás aktívne počúvanie – umenie načúvať modelové situácie – dialógy – nácvik komunikačné bariéry hladká komunikácia efektívna komunikácia, úspech a osobná
spokojnosť.

Kurz je intenzívny, interaktívny, s precvičovaním modelových situácií. Pri tréningu sa využíva videokamera, výcvikové videofilmy a tréningové postupy, ktoré sú overené skúsenosťami v krajinách Európskej únie. Tréning vedie tréner s dlhoročnými skúsenosťami, držiteľ viacerých certifikátov v predmetnej oblasti. Viedol tréningy pre firmy: Batys, Gemtex, Hapy Home, Chemlon, IPRS, K+K, Lugarex, Mayser, Nationale – Nederlanden, Pardon, Petitpress, Profesia sk, Prvá stavebná sporiteľňa, Rasax, Rhodia, Slovenská pošta, Siemens, Softip, Tatravagónka Poprad, Tesla Stropkov, USS, VVS a ďalšie.

Cieľová skupina

Stredoškolské vzdelanie.

Kontaktná osoba

Dr. Ladislav Rovinský
+421 55/642 86 29
contura@contura.sk

Hodnotenie




Organizátor