Detail kurzu

KOUČOVACIE POBYTY pre jednotlivcov a tímy - NOVINKA NA SLOVENSKU!

Co/Man, 1. systemická, spol. s r. o.

Popis kurzu

Množstvo manažérov, zamestnancov a tímov už z vlastnej skúsenosti pozná účinnosť profesionálneho koučovania. Viete si predstaviť niečo ešte užitočnejšie? Je to koučovací pobyt, kde sa intenzívne venujete práci na vašich najdôležitejších cieľoch a pritom sa zároveň staráte o seba, svoju dlhodobú produktivitu.

Koučovací pobyt môže trvať jeden deň alebo viac dní – presne toľko, koľko si vyžaduje práca na vašom cieli a starostlivosť o samého seba. Z koučovacieho pobytu odídete s jasnou predstavou o vašich ďalších dňoch a mesiacoch, s jasne zoradenými prioritami a plní chuti pracovať na tom, čo ste si predsavzali.

Odídete ako znovuzrodení, a stále to budete vy – neopakovateľný a jedinečný človek, ktorý sa postaral o seba, ujasnil si svoje miesto v systéme a má silu sa ďalej starať o seba aj o zvyšok svojho jedinečného sveta.

Obsah kurzu

Koučovací pobyt je maximálne individualizovaný formát – nie je to seminár ani kurz, ale spoluvytváraná aktivita, kde ciele aj obsah (témy) určuje samotný klient. Kouč k tomu pridáva rámec – prostredie, čas, proces a svoju znalosť koučovacej práce s cieľmi, témami a zdrojmi klienta.

Pomáha pritom odhaľovať a posilňovať prítomné zdroje a využívať ich pri dosahovaní cieľov a budovaní nových riešení (spravidla systémových, s trvalým alebo aspoň dlhodobým výsledkom).

Koučovacie pobyty organizujeme v tichom prírodnom prostredí obce Tajov pri Banskej Bystrici, kde sme vybudovali malé, komorné koučovacie stredisko s možnosťou ubytovania pre 10 hostí.

Cieľová skupina

Majitelia firiem, manažéri všetkých úrovní, členovia riadiacich a dozorných orgánov spoločností. Všetci ľudia, ktorí zodpovedajú za nájdenie riešení pri plnení cieľov.

Poznámka k cene

Cena za 1 účastníka a 1-dňový pobyt. Cena zahŕňa 4 hodiny koučovania, občerstvenie a obed, nezahŕňa ubytovanie a večeru. Pri tímovom pobyte sa cena dohodne osobitne.

Kontaktná osoba

PhDr. Klára Giertlová
+421 48/423 16 72
info@co-man.sk

Hodnotenie




Organizátor