Detail kurzu

Animátor voľného času

Outdoor Institute STAGEMAN

Popis kurzu

"Zaujíma Ťa práca animátora voľného času? Rád tancuješ, spievaš, športuješ, hráš, si centrom diania? Chceš prežiť leto pri mori v zahraničí? Ak si na tieto otázky odpovedal áno alebo ešte nevieš, či si na to pripravený, ale chcel by si sa niečo nové naučiť

  • sme tu pre Teba! Už 18.4.2015 v Ko­šiciach organizujeme profesionálne celodenné školenie

Animácia voľného času pre súčasných aj budúcich animátorov, pedagogických a sociálnych pracovníkov, vychovávateľov a tých, ktorí si chcú zvýšiť kvalifikáciu. Zaži s nami deň plný naberania vedomostí a praktických zručností, nauč sa tanečné choreografie, zábavné aktivity, ako pracovať s ľuďmi a popritom všetkom sa veľa nasmeješ a spoznáš nových ľudí :) Po absolvovaní nášho dynamického tréningu získaš certifikát v slovenskom aj anglickom jazyku a pozvanie na naše kastingy, kde môžeš získať zaujímavé pracovné ponuky do krajín ako sú Grécko, Turecko, Tunisko, Egypt, Španielsko a ďalšie. V cene 35 euro za školenie je:

  1. 8 × 45 minút so skúseným školiteľom
  2. študijné materiály potrebné k školeniu
  3. certifikát v angličtine a slovenčine d) pracovné ponuky v oblasti hotelovej animácie"

Obsah kurzu

Program 1-dňového školenia®:

1. Animácia voľného času – úvod do teórie 1.1. O čom je animácia voľného času? 1.2. Čo tvorí perfektného animátora? 1.3. Koľko môže animátor zarábať? 1.4. Ako si nájsť prácu? 1.5. Aké sú požiadavky? 1.6. Aké funkcie vykonáva animátor? 1.7. Aké druhy animácie poznáme? 1.8. Ako vyzerá bežný deň animátora? 1.9. Aké sú rozdiely v animácii medzi Slovenskom a zahraničím?

2. Animačné tance 2.1. Mini disco pre deti 2.2. Club dance pre dospelých

3. Športové aktivity 3.1. Ako naplánovať športové aktivity? 3.2. Ako pripraviť športové podujatia? 3.3. Ako zorganizovať športové podujatia? 3.4. Aké sú najpopulárnejšie športové aktivity? 3.5. Ako rozhodovať počas športových aktivít? 3.6. Ako riešiť zranenia? 3.7. Ako vytvoriť športový tím? 3.8. Ako viesť športové aktivity bezpečne? 3.9. Ako aktívne zapojiť hostí do športových aktivít?

4. Animácia pre deti a mládež 4.1. Aké sú charakteristiky detí? 4.2. Ako organizovať aktivity pre deti? 4.3. Ako hovoriť s deťmi? 4.4. Ako viesť aktivity pre deti bezpečne? 4.5. Ako zvládnuť náročné skupiny detí? 4.6. Aké veci je potrebné si uvedomiť? 4.7. Ako získať tínedžerov pre animačné aktivity?

5. Správanie a vystupovanie animátora 5.1. Čo mať oblečené v práci? 5.2. Ako sa správať v práci? 5.3. Ako možno využiť reč tela? 5.4. Ako hovoriť s hosťami? 5.5. Ako sa správať na pódiu? 5.6. Ako využívať mikrofón? 5.7. Ako pozývať hostí na animačný program? 5.8. Ako sme vnímaní ako animátori? 5.9. Ako možno riešiť ťažkosti s cudzími jazykmi?

Cieľová skupina

študenti vo veku od 16 rokov absolventi strednej a/alebo vysokej školy nezamestnaní, hľadajúci pracovné uplatnenie pedagogickí a sociálni pracovníci, vychovávatelia pracovníci v cestovnom ruchu spoločenskí ľudia, aktívni, ktorí radi tancujú, hrajú, športujú a moderujú, sú v centre diania…

Certifikát Certifikát o absolvovaní školenia v slovenskom a anglickom jazyku

Kontaktná osoba

Lenka Piliarová
+421 907 374 708
office@stageman.sk

Hodnotenie




Organizátor