Outdoor Institute STAGEMAN

Spoločnosť STAGEMAN je lídrom v oblasti animácie voľného času v strednej Európe. Publikovali sme prvú knihu o animácii v Poľsku a dodnes sme vydali už niekoľko odborných publikácii o tomto odbore. Organizujeme praktické a kreatívne tréningy a podujatia oceňované odbornou verejnosťou. Odporúča nás Poľská komora cestovného ruchu, Tourism Journal a pán Jakub B. Baczek, ktorý je považovaný za vedúceho odborníka v oblasti animácie voľného času v Európe. Medzi našich klientov patria spoločnosti ako KIA, Neckermann, McDonald's, Walt Disney, Castrol, Coca-Cola, Ford či Thomas Cook. Taktiež sme spolupracovali so Španielskou vládou a Slovenskou ambasádou. V súčasnosti sa zameriavame na služby pre hotely v zahraničí, ktoré s našou pomocou nadobúdajú významnú konkurenčnú výhodu.

Po úspechoch v Nemecku, Švajčiarsku, Grécku, Turecku, Tunisku, na Malorke a Jamajke, STAGEMAN ponúka profesionálne služby animácie voľného času aj na Slovensku. Od najlepších školení pre animátorov v krajine, cez nábor a profesionálny výber animátorov pre rôzne projekty v oblasti cestovného ruchu, až po organizovanie modernej a kreatívnej animácie v hoteli. Taktiež spolupracujeme s televíziou a posielame slovenských animátorov do turistických rezortov na celom svete.

Naše skúsenosti pri príprave a organizovaní podujatí prispievajú k úspechu Vašej spoločnosti. Naši event-manažéri pracovali doposiaľ na štyroch kontinentoch a organizovali média, vzťahy s verejnosťou a zábavné podujatia menšieho aj väčšieho rozsahu. Skúsenosti a kontakty s médiami spoločnosti STAGEMAN vopred zabezpečia podujatia podľa Vašich najvyšších požiadaviek a vďaka nim nadobudnete dlhodobú spoluprácu s novými obchodnými partnermi. Postaráme sa o každý detail.

STAGEMAN taktiež organizuje školenia osobnostných zručností. Zameriavame sa najmä na tieto témy: animácia voľného času, pedagogika aktivít pre deti a dospelých, tvorba tímu, balónové kreácie, maľovanie na tvár a psychológia podujatí.

Všetky aktivity spoločnosti STAGEMAN sú koordinované manažérmi, ktorí sa venujú svojej práci so zanietením. Široká databáza hostesiek, animátorov, moderátorov, modelov a modeliek, hotelového personálu a akademických vyučujúcich zaisťuje, že projekty spoločnosti STAGEMAN sú vždy pripravené profesionálmi s preukázanými úspechmi. Naším receptom na úspech je vynikajúci a charizmatický personál! Naši klienti: McDonald´s, Wald Disney, Coca-Cola, Castrol, Orange, Adidas, Endemol, Neckermann, cestovná kancelária Thomas Cook, Ford, Greenpeace, KIA, Warner Bros., Auchan, KIA, Izraelská ambasáda, Sky Club a mnohí ďalší…

Zorganizovali sme školenia a usporiadali profesionálne podujatia pre mnohé veľké inštitúcie a spoločnosti. Sme hrdí na to, že medzi našich klientov patria:

  • Španielska vláda – spropagovali sme Kanárske ostrovy v Poľsku
  • Slovenská ambasáda – pripravili sme propagáciu Popradu a Tatier v Poľsku
  • LOTTO – zorganizovali sme sériu podujatí na Poľskom pobreží
  • PLAY – organizujeme reklamné podujatia v Poľsku
  • Walt Disney – uviedli sme nový televízny seriál s pravidelnými podujatiami

… a mnoho ďalších významných spoločností.

Kontaktná osoba:

Lucia Müllerová Koordinátor pre Slovensko mob.: 0918 736 642 e-mail: office@stageman.sk

Zoznam kurzov inštitúcie

Názov kurzu Cena Termín