Detail kurzu

Bankovanie a moxovanie

Masérska škola Rege

Popis kurzu

Bankovanie je obľúbeným a veľmi účinným druhom masáže alebo terapie. Najčastejšie sa používajú sklenené, silikónové alebo umelohmotné banky s pumpičkou. Pomocou baniek môžeme pôsobiť na pokožku, krvný obeh, kĺby, svaly, tráviacu sústavu i nervový systém.

Moxovanie je súčasťou tradičnej čínskej medicíny, pričom sa využíva teplo a dym z liečivej palinovej moxy Pomocou teplej moxy sa zahrievajú akupunktúrne body a tým sa stimulujú a liečia jednotlivé orgány. Prehrievaním a uvoľnením telo dostáva potrebnú energiu, vďaka ktorej sa lepšie vyrovnáva s chorobami a tiež im predchádza.

Obsah kurzu

Bankovou masážou, ktorou pôsobíme na akupresúrne body a dráhy dokážeme úspešne odstraňovať únavu, bolesti hlavy a migrény, spazmatické svaly a blokády, astmu, zápal priedušiek, tráviace ťažkosti, celulitídu, rôzne horúčkovité ochorenia a tiež znižovať vysoký krvný tlak. Bankovanie má výrazný vplyv aj na čistenie organizmu od toxických látok usadených v stuhnutých svaloch, po ich uvoľnení sa toxíny odplavujú z tela von a nastáva príjemný stav uvoľnenia a odľahčenia organizmu.

Certifikát: po zložení záverečných skúšok dostanete osvedčenie o úspešnom absolvovaní kurzu.

Cieľová skupina

Kurz je vhodný na rozšírenie si portfólia v rámci poskytovania masérskych služieb.

Kontaktná osoba

Ing. Adriana Ďurišová
+421 902 132 000
info@rege.sk

Hodnotenie




Organizátor