Detail kurzu

Základný masérsky kurz a športová masáž akreditovaná MŠ SR

Masérska škola Rege

Popis kurzu

Klasická masáž patrí medzi najviac využívané a najefektívnejšie masáže. Je to súbor hmatov, ktorými masér stimuluje kožu, podkožie a svaly klienta. Pri tejto procedúre dochádza k odbúravaniu únavy, stresu a lepšiemu prekrvovaniu svalov a ostatných tkanív. Tiež sa znižuje napätie vo svaloch, ktoré môže často spôsobovať podráždenie nervov a následne bolestivo obmedzovať hybnosť v jednotlivých častiach tela.

Športová masáž je zjednodušene povedané, využitie klasickej masáže v športe. Naučíte sa využívať klasickú masáž tak, aby prispela v príprave organizmu športovca na telesné zaťaženie alebo podanie maximálneho športového výkonu. Ďalej sa naučíte rozoznať typ športovca a podľa toho mu aplikovať vhodnú masáž, regulovať pred štartové a štartové stavy športovca pri súťaži a pomocou masáže mu pomôcť odstrániť únavu po výkone a pripraviť ho na nasledujúce zaťaženie. A samozrejme si športovú masáž vyskúšate na vlastnej koži.

Obsah kurzu

Priebeh kurzu: kurz Klasickej masáže je tvorený z dvoch častí:

  • prvá časť trvá 10 dní, po ktorej nasleduje 9 dňová pauza počas ktorej si môžete zdokonalovať nadobudnuté vedomosti a zručnosti.
  • druhá časť je tvorená 5 dňovým blokom spojeným so záverečnými skúškami.

Počas kurzu sa naučíte: základy anatómie a fyziológie ľudského tela, prvú pomoc, psychológiu, hygienické zásady pre masérov, teóriu a prax klasickej masáže, teóriu a prax športovej masáže.

Certifikát: po zložení záverečných skúšok dostanete osvedčenie na odbornosť maséra „klasickej a športovej masáže“. Jedná sa o akreditovaný kurz Ministerstvom školstva SR. Na základe tohto certifikátu je možné založiť si živnostenský list.

Certifikát IES London

Cieľová skupina

Kurz je určený pre ľudí so záujmom o poskytovanie masérskych služieb.Po úspešnom absolvovaní je na základe získaného certifikátu možné otvoriť si živnosť.

Kontaktná osoba

Ing. Adriana Ďurišová
+421 902 132 000
info@rege.sk

Hodnotenie




Organizátor