Detail kurzu
online kurz Hygienické minimum - celá SR
Mgr. Lenka Chudá, PhD. - HWORK PZS & BOZP
Popis kurzu
Obsah kurzu
Pripravíme Vás na ústnu aj písomnú skúšku na príslušnom RÚVZ. Naučíme Vás všetky potrebné pojmy a definície, osvojíte si s nami zásady tepelného spracovania surových potravín, zásady skladovania a mnoho iného, vrátane najčastejšie sa vyskytujúcich alimentárnych nákaz. S nami Vás žiadna otázka na skúškach nezaskočí !Cieľová skupina
Pre budúcich aj súčasných pracovníkov v gastronómii alebo vo výrobe potravín a nápojov, budúcich majiteľov prevádzok zariadení spoločného a verejného stravovania, ambulantný predaj potravín a nápojov a pod. ktorí potrebujú získať osvedčenie o odbornej spôsobilosti pre výkon epidemiologicky závažných činností (práca s potravinami).
Náš kurz prebieha online v podvečerných hodinách, takže nemusíte nikam cestovať a kurz môžete absolvovať aj z pohodlia domova. Venuje sa Vám verejný zdravotník, môžete sa na neho počas kurzu obrátiť s otázkami. Vyučuje sa dva dni po sebe. Každý účastník kurzu získa po skončení kurzu Príručku pre prácu s potravinami. Pomocou nášho kurzu sa pripravíte na skúšky pred komisiou.
V cene sú aj učebné materiály
Hodnotenie
Organizátor
Podobné kurzy
podľa názvu a lokality