Detail kurzu

Komerčné Lepenie fólií - Bezpečnostné, Zrkadlové, Privátne a Dekoračné fólie

Pavel Vantuch - PALCOM

Popis kurzu

Chcete si založiť vlastný podnik alebo rozšíriť služby Vašej existujúcej firmy?My Vás vyškolíme v montáži fólií na tabuľové sklo.
Dvojdňové školenie lepenia fólií na sklo. Každému účastníkovi sa venujeme individuálne. Kurz prebieha v dvoch častiach a to teoretická, kde sa naučíte teóriu a marketing predaja, inštálácia ako celku, praktickej časti, kde budete inštalovať fóliu na sklenenú tabulu. Po absolvovaní školenia budete vedieť nainštalovať perfektne fóliu na okno do 60 minút.

Obsah kurzu

Lepenie fólií na okná je v súčasnej dobe veľmi populárnou metódou, ktorá prináša mnoho výhod. Fólie na oknách dokážu zlepšiť izolačné vlastnosti, zabezpečiť súkromie, ochrániť pred UV žiarením a dokonca aj vylepšiť vzhľad vašich priestorov.


Naše školenie je navrhnuté tak, aby vás naučilo všetky dôležité aspekty lepenia fólií na okná. Budete sa učiť o rôznych druhoch fólií a ich vlastnostiach, správnom prípravku povrchu okien, technikách lepenia, odstraňovaní bublín, tvarovania a mnoho ďalšieho.
Naše skúsené a odborné tímy vám poskytnú všetky potrebné informácie a praktické rady. Naši lektori majú bohaté skúsenosti v oblasti lepenia fólií na okná a sú pripravení podeliť sa s vami o svoje know-how.


Školenie je prispôsobené pre začiatočníkov aj pokročilých. Bez ohľadu na váš súčasný stupeň skúseností, naše skolenie vám umožní rozšíriť Vaše schopnosti a získať nové znalosti.
Okrem teoretickej a praktickej časti skolenia vám poskytneme aj potrebné nástroje a materiály na tréning. 


Zarezervujte si svoje miesto na školení lepenia fólií na okná a získajte výhodu v tejto populárnej oblasti. Umožníme vám získať potrebné zručnosti na dosiahnutie profesionálnych výsledkov a otvoriť nové príležitosti pre vašu kariéru. Po skončení kurzu lepenia zakončené praktickým testom budete schopný aplikovať fóliu pre vašich klientov. 


Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete viac informácií, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na spoluprácu s vami a pomôcť vám dosiahnuť vaše ciele v oblasti lepenia fólií na okná.


AKO FUNGUJE SPOLUPRÁCA S NAMI?


Fólie, ktoré predávame, sú špičkou v obore. Takým produktom zodpovedá i šírka zákazníckeho servisu, ktorý našim odberateľom poskytujeme.

PODPORA PREDAJA


V rámci školenia na montáž fólií firma poskytuje informácie ohľadne technických parametrov, použití fólií, optimálnej voľbe fólie, atd.. Autorizovaným predajcom, ktorí prešli našim školením, ponúkame , technické a ďalšie konzultácie ohľadom riešenia ponúk, prípadne priamu podporu pri spracovaní náročných ponúk pre významné zákazky. Klientov, ktorí nás oslovia priamo alebo online.

Cieľová skupina

Školenia sú určené pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o lepenie fólií na okná. Bez ohľadu na vaše skúsenosti v tejto oblasti, naše školenia sú prispôsobené pre začiatočníkov aj pokročilých. Ak chcete získať zručnosti potrebné na profesionálne lepenie fólií a otvoriť si nové príležitosti vo svojej kariére, ste na správnom mieste. Ponúkame vám kompletné školenie so všetkým potrebným know-how a praktickými radami od našich skúsených lektorov. Tešíme sa na to, že vám pomôžeme dosiahnuť vaše ciele v oblasti lepenia fólií na okná. Pridajte sa k nám a rozvíjajte svoje schopnosti spolu s nami.
Certifikát Absolvent školenia obdrží certifikát o absolvovaní školenia lepenia fólií a inštalácie na tabulové sklo Poznámka k cene

Niesme platcami DPH

Kontaktná osoba


0950781711
servis@lcfolie.sk

Hodnotenie




Organizátor