Detail kurzu

2 - dňové školenie v Spa Aphrodite: Daňová optimalizácia a vybrané problémy DPH v praxi v roku 2024 - Ing. Vladimír Ozimý

Poradca podnikateľa, spol. s r.o.

Popis kurzu

Spojte príjemné s užitočným a čerpajte daňové triky Ing. Vladimíra Ozimého na 2-dňovom školení v známych kúpeľoch Spa Aphrodite Rajecké Teplice. Na školení si zrekapitulujete všetky daňové novinky na rok 2024 (vrátane tých, ktoré nadobudnú účinnosť v priebehu ďalších mesiacov) a predovšetkým si osvojíte overené triky, ako znížiť svoju dať bez rizika. Školenie je skvelou príležitosťou na teambuiling s kolegami alebo pobyt s rodinou. Kúpele sú známe svojou veľkolepou antickou architektúrou a okrem prírodnej liečivej termálnej vody, tu nájdete saunový svet a množstvo blahodarných procedúr pre zdravie.

Obsah kurzu

Bonusy

Odborné poradenstvo s lektorom počas školenia

 


Program

Program doplníme čoskoro.


Harmonogram

8.30 – 9.00 prezentácia účastníkov školenia
9.00 – 12.00 prednáška
12.00 – 13.00 obedňajšia prestávka
13.00 – 15.00 prednáška spojená s diskusiou

 

Kúpou vstupenky získate:
  • Účasť na odbornom programe
  • Rozsiahle pracovné materiály
  • 2 x Obed, večeru  a ďalšie občerstvenie počas školenia

Upozorňujeme, že v cene vstupenky nie je zahrnuté ubytovaniektoré si musí účastník kvôli zmenenej legislatíve hradiť osobitne priamo voči hotelu.

 

Ako rezervovať ubytovanie?

Ubytovanie si môžete rezervovať emailom na adrese spa@spa.sk alebo na tel.č.: 00421 41 549 42 56.

 

Cena jednolôžkovej izby za noc                             155,00 €/osoba

Cena dvojlôžkovej izby za noc                               205,00 €/pri obsadení 2 osobami

 

 

Ubytovaní hostia majú nárok na:

  • Raňajky
  • Wellness 
  • Ubytovanie od 14:00 hod.
  • Skončenie ubytovania do 11:00 hod.

 

Dôležité upozornenie:

  • Prosíme zákazníkov, aby pri rezervácii uviedli do poznámky, že budú účastníkmi školenia spoločnosti Poradca podnikateľa.
  • Ku každej emailovej objednávke, prosíme, uveďte termín pobytu, počet osôb na izbe a fakturačné údaje jednotlivých hostí. V prípade, že pôjde o fyzické osoby, prosíme o uvedenie adresy a rodného čísla namiesto fakturačných údajov.


Profil lektora

Ing. Vladimír Ozimý

Daňový poradca, člen Slovenskej komory daňových poradcov. Aktívne prispieva do odborných časopisov Daňový a účtovný poradca podnikateľa (DÚPP), Dane a Účtovníctvo (DaÚ) a Daňový špeciál. Svoje blogy a príspevky z oblasti daní publikuje na viacerých odborných portáloch. Okrem lektorskej činnosti denne poradí desiatkam zákazníkov v rámci Daňovej pohotovosti od Poradcu podnikateľa. Má nespočetné skúsenosti v oblasti účtovníctva a daní vďaka vlastnej účtovnej spoločnosti Atomgroup, s.r.o., ktorá pôsobí na území SR, ako aj Českej republiky. Rovnako získava veľa skúseností priamo z praxe daňového poradcu pri komunikácii s finančnou správou.

Cieľová skupina

...

Kontaktná osoba


+421 918 451 113
sinska@pp.sk

Hodnotenie




Organizátor