Detail kurzu

Príprava na preskúšanie odbornej spôsobilosti na výkon epidemiologicky závažných činností (práca s potravinami)

Vzdelávacia akadémia Jána Amosa Komenského - V.A.J.A.K., s.r.o. Trenčín

Popis kurzu

Školenie je určené všetkým pracovníkom, ktorí k výkonu práce potrebujú osvedčenie o odbornej spôsobilosti pre vykonávanie epidemiologicky závažných činností, pre pracovníkov pracujúcich pri  výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov.

Obsah kurzu

Program:

1.     Zákon č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a zákon č. 152/95 Z.z. o potravinách.

2.     Požiadavky na zdravotný stav pracovníkov v potravinárstve, základné hygienické návyky na prácu   v  potravinárstve.

3.     Sanitácia v potravinárstve (dezinfekcia, dezinsekcia a deratizácia).

4.     Alimentárne nákazy a otravy z potravín.

5.     Špeciálna hygienická problematika podľa odboru a špecializácie (potravinárstvo, poľnohospodárstvo).

Na školenie nadväzujú skúšky, na termíne ktorých sa dohodnete priamo na školení.

Cieľová skupina

Školenie je určené všetkým pracovníkom, ktorí k výkonu práce potrebujú osvedčenie o odbornej spôsobilosti pre vykonávanie epidemiologicky závažných činností, pre pracovníkov pracujúcich pri  výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov.

Kontaktná osoba


0903 / 896 839
zachar@vajak.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať