Detail kurzu

Tuhý deodorant - online workshop

Ing. Jana Jašková - eLearning Academy

Popis kurzu

Prečo si vyrobiť vlastný deodorant? Pretože ho najmä v letnom a teplom počasí mnoho z nás používa. Nechceme komerčný deodorant plný syntetických vonných látok, hliníku, parabénov atď. Chceme mať kontrolu nad tým, čo nanášame na našu pokožku.

Komerčné deodoranty a antiperspiranty obsahujú látky, ktoré bránia nadmernému poteniu. Avšak potenie je prirodzenou činnosťou nášho tela. Takto bolo naše telo zostrojené a potenie má svoju špecifickú úlohu najmä pri regulácii našej telesnej teploty, ktorú udržiava na konštantných hodnotách a zároveň je pot súčasťou mechanizmov detoxikácie.

V našom workshope budeme pracovať spolu s našim telom, kde má pot svoj význam. Nebudeme brániť produkcii potu, ale budeme používať prírodné absorbenty, ktoré nasiaknu produkovaný pot a prírodné látky, ktoré budú eliminovať prípadný zápach. A sen o prírodnom deodorante, ktorý pracuje spolu s našim telom sa môže stať skutočnosťou. 

  • ZAČIATOK WORKSHOPU - aktivácia a prístup do 24 hod. od úhrady poplatku 
  • KONIEC WORKSHOPU - prístup k workshopu na 6 mesiacov od aktivácie 
  • INFORMÁCIE O WORKSHOPE - www.kurzy-liecenia.sk

Obsah kurzu

Čo je súčasťou workshopu:

 1. Manuál k workshopu a handout k prvému inštruktážnemu videu

Máme pre vás pripravené dva materiály na vytlačenie alebo uloženie ako referencia pre vašu výrobu deodorantu. Manuál obsahuje popis základných ingrediencií, ktoré sú nevyhnutné pre výrobu deodorantu. Ukážeme si, aké prírodné látky pomôžu absorbovať vylučovaný pot, aké látky sú prírodnými pohlcovačmi pachov, ako zabezpečiť stabilitu a tvar nášho deodorantu, ako zabezpečiť krásne kĺzanie našej tyčinky po pokožke a ako dotvoriť príbeh nášho produktu. 

2. Inštruktážne video (1) – Z čoho sa prírodný deodorant skladá a ako zostaviť receptúru

V prvom inštruktážnom videu vám ukážeme, prečo je pot dôležitý. Naučíme sa, že máme až tri typy potných žliaz s odlišným poslaním. A ak vás vaše telo zaujíma a chcete sa o neho správne postarať, potom vás prevedieme všetkými prírodnými zložkami, ktoré sú nevyhnutné pre tvorbu toho správneho deodorantu. Povieme si, aký majú jednotlivé prírodné zložky význam a funkciu v našom finálnom produkte. Rovnako sa naučíme, ako vytvárať receptúru, ktorá bude absorbovať vylučovaný pot, pohlcovať pachy, mať hladký sklz po pokožke a bude stabilnou aj pri vyšších teplotách. 

3. Inštruktážne video (2) – Ako prakticky vytvoriť podľa zostavenej receptúry finálny produkt

Ak máme dobrý recept, správne ingrediencie, ktoré sú zostavené v správnom pomere, výsledok sa vždy podarí. Je to neopísateľná radosť, vziať do svojich rúk svoje malé majstrovské dielo. V druhom inštruktážnom videu zavítame do mojej kuchyne, kde budeme „variť“ náš vlastný deodorant. 

Certifikát Po úspešnom ukončení štúdia získava absolvent diplom Poznámka k cene

V cene je zahrnutý komplexný manuál k workshopu, teoretické a praktické inštruktážne video.

Hodnotenie




Organizátor