Ing. Jana Jašková - eLearning Academy

Dobré zdravie je niečo, o čom sa veľa hovorí, ale veľmi málo praktizuje. A naše kurzy vás prevedú praktizovaním jednotlivých smerov terapií, ktoré spadajú do kategórie "alternatívne", i keď pre našich predkov boli napríklad bylinky jediným spôsobom, ako pomôcť telu k uzdraveniu.

V dnešnej dobe máme množstvo informácií a to môže byť niekedy náročné, ako sa zorientovať v informačnej spleti a ako si utvoriť svoj vlastný názor na zmesi byliniek alebo na esenciálne oleje. Ako ich používať v prospech zdravia? Ak si chceme zodpovedať na túto otázku, musíme začať vidieť ľudské telo nielen komplexne, ale hlavne v súvislostiach, ako jeden telesný systém ovplyvňuje ostatné.  Makro pohľad je ako mapa, ktorou budeme kráčať, vieme si vyskladať terapiu komplexne, či sa už týka fyzického alebo psychického zdravia, či je problém akútny alebo chronický.  Následne drobným mikropohľadom už jemne upravujeme a dolaďujeme finálnu kompozíciu zmesi. Potom môžeme hovoriť o terapii, ktorá je praktizovaná cielene a s porozumením, čo prináša výsledky.   

Moje meno je Jana Jašková, som autorkou kurzov, ktoré poskytujem v rámci živnostenského oprávnenia už od roku 2011. Budem vás veľmi rada aktívne sprevádzať. 

Zoznam kurzov inštitúcie

Názov kurzu Cena Termín