Detail kurzu

Webinár: Nové povinnosti pre mestá a obce v odpadovom hospodárstve – nakladanie s odpadmi, evidencia, ohlásenia - Ing. Tomáš Schabjuk

Poradca podnikateľa, spol. s r.o.

Popis kurzu

Cieľom webinára s Ing. Tomášom Schabjukom je zorientovať vás z pohľadu „mesta a obce“ v množstve odpadových povinností, ktoré boli za posledný rok už nespočetnekrát novelizované. Lektorom je riaditeľ firmy Odpadový hospodár, ktorý dennodenne radí mestám i obciam v oblasti odpadov. Zasvätí vás do súvisiacich pojmov, informuje vás, aké súhlasy musíte mať udelené, kde odhlásiť odpady a ako naložiť s odpadmi (komunálnymi aj nebezpečnými). V rámci prednášky vám budú tiež predstavené pripravované zmeny od roku 2023. Navyše môžete v prípade nejasností využiť chat, ktorý vám umožní klásť otázky priamo lektorovi.

Obsah kurzu

Bonusy

Odborné poradenstvo s lektorom počas priameho prenosu formou chatu

Videozáznam z webinára na 30 dní


Program

  • Pojmy a dojmy
  • Povinnosti držiteľa odpadu
  • Aké musí mať obec udelené súhlasy na odpady?
  • Ako je to s komunálnymi odpadmi?
  • Aké sú nové povinnosti?
  • Čo čaká obce a mestá od roku 2023?


Harmonogram

09.00 – 11.00 prednáška spojená s diskusiou


Profil lektoraIng. Tomáš Schabjuk

Odpadový hospodár s.r.o., riaditeľ

Pomáha a radí firmám a obciam, ako efektívnejšie nakladať s odpadmi. Študoval životné prostredie na TU vo Zvolene. Od roku 2007 pracuje v odpadovom hospodárstve. Najskôr pre spoločnosť Marius Pedersen, a.s., neskôr založil vlastnú spoločnosť Odpadový hospodár s.r.o.

Cieľová skupina

pre všetkých ktorých táto téma zaujíma . . .
Hodnotenie




Organizátor