Detail kurzu

BRATISLAVA - Najefektívnejšie metódy akcelerácie mozgu + bonus – pamäť na čísla

OTIDEA s.r.o.

Popis kurzu

Fascinujúci tréning určený na akceleráciu mozgu a pamäť na čísla. Preberiete aj zmyslové vnemy.

Doplnenie:

Je dobré, pokiaľ je záujem o druhý a tretí zo série 3 tréningov zúčastniť sa prvého tréningu na dlhodobú pamäť, kde sú najpodrobnejšie vysvetlené princípy pamäte, z ktorých vychádza i druhý kurz  pamäť na krátko aj tretí kurz na akceleráciu mozgu.

Nie je to podmienkou, ale vytvára to veľmi rýchle schopnosti zapamätať si úplne čokoľvek, vrátane slovíčok cudzích jazykov a to bez stresu a zbytočnej námahy.

Obsah kurzu

Tretí zo série 3 tréningov. 

Metódy, ktoré mimoriadnym spôsobom akcelerujú schopnosti nášho mozgu, kombinujú v sebe súčasne viac metód, tým rozvíjajú okrem iného aj atypické prepojenia mozgu - doslova budujú preukázateľnú kreativitu v myslení  a majú celoživotný dopad na mentálnu kondíciu.

Tieto metódy preukázateľne prepojujú obe mozgové hemisféry a zmnožujú neurónové siete nášho mozgu. Tento interaktívny seminár je možno sa dá absolvovať samostatne, napriek tomu odporúčame absolvovať aj prvú a druhú sériu pripravených seminárov – Excelentný tréning na DLHODOBÚ pamäť 23.3. a Excelentný tréning na pamäť „NA KRÁTKO“, tzv. akčnú dennú pamäť  7.4. z dôvodu maximálneho využitia príslušných znalostí ako komplex schopností, ktoré spolu úzko súvisia.

 

Cieľová skupina

určené pre všetkých, ktorí sa chcú tréningom dopracovať k excelentnej akcelerácii mozgu a pamäte na čísla
Certifikát Potvrdenie o účasti Poznámka k cene

V cene je zahrnuté organizačné a technické zabezpečenie, náklady lektora, materiály pre účastníkov, občerstvenie behom dňa, teplé a studené nápoje, skvelá káva z kávovaru

Kontaktná osoba

Ing. Adriana Matúšová
0914 124580
vzdelavanie@otidea.sk

Hodnotenie




Organizátor