Detail kurzu

VZV - opakované (periodické) školenia, aktualizačná odborná príprava a rozšírenie preukazu

Vzdelávanie ORAVA, s. r. o.

Popis kurzu

Kurz osôb na obsluhu motorových vozíkov v zmysle schváleného projektu - podľa triedy, druhu a spôsobu riadenia motorových vozíkov.

Obsah kurzu

Počas opakovaného školenia a aktualizačnej odbornej prípravy sa účastníci kurzu oboznámia so zmenami v právnych predpisoch a ostatných právnych predpisoch na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a s aktuálnymi poznatkami súvisiacich s bezpečnosťou a ochranou zdravia pri obsluhe vysokozdvižných vozíkov.

Na rozšírenie oprávnenia na vedenie motorových vozíkov inej triedy a druhu, ako sú uvedené v preukaze obsluhy motorových vozíkov, musí obsluha absolvovať ďalšie školenie, t.z. školenie pre rozšírenie oprávnenia. Týmto školením obsluha získava vedomosti a zručnosti potrebné na obsluhu motorových vozíkov ďalšej triedy a druhu. Cieľom je plná  teoretická a praktická spôsobilosť na obsluhu týchto motorových vozíkov.

Cieľová skupina

Držitelia preukazov na obsluhu motorových vozíkov.
Poznámka k cene

OPŠ- 19,80 Es DPH, AOP- 30,-€ s DPH, rozšírenie trieda/druh - 54,-€ s DPH cena je konečná, v cene je zahrnuté občerstvenie, pre väčšie skupiny (10 a viac osôb) zľava 10%, ceny sú určené pre samoplatcov

Hodnotenie




Organizátor